TTT: Top 10 Boeken die nog ongelezen in de kast staan

Top10OngelezenBoeken

Zoals iedere week houdt De Lady Library ook deze week weer een TTT, Top Ten Thursday. Voor vandaag is het onderwerp: Top 10 Boeken die nog ongelezen in de kast staan! Laten we maar snel beginnen, want ik heb nog een hoop boeken in mijn kast staan die ik nog niet gelezen heb.

Heh, nu moet ik bekennen dat ik nog geen 30 seconden bezig was of ik stond al met meer dan 10 boeken in mijn handen, oepsie ^^” Toen heb ik er maar weer een paar teruggelegd en heb ik de volgende Top 10 samengesteld (in willekeurige volgorde);

IMG_3424_2

1. Clockwork Princess – Cassandra Clare
Ik vond Clockwork Angel en Clockwork Prince echt heel goed dus ik kan eigenlijk niet wachten om deze trilogie eens een keer uit te lezen.

2. Omhulde Stad – Randsom Riggs
De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine vond ik echt heel apart dus ik ben wel benieuwd wat voor creepy foto’s er weer in dit boek staan!

3. Divergent – Veronica Roth
Ja, nee, zeg maar niks. Ik heb dit boek nog steeds niet gelezen :c Telkens pak ik weer een ander boek op en ja, smoesjes smoesjes, haha. De film heb ik overigens ook nog niet gezien, omdat ik dus eerst het boek wil lezen.

4. Vrees Me – Tahereh Mafi
Een beetje hetzelfde verhaal als met Divergent, nog steeds heb ik dit boek niet gelezen ._. En ik heb er zoveel goede dingen over gelezen en ik moet niet zeuren en gewoon gaan lezen ^^”

5. Switched – Amanda Hocking
Deze trilogie heb ik al volledig in de kast staan, wat wil je ook als Awesomebooks ze voor 3 euro aanbiedt? Ik kon deze boeken niet laten liggen en ben er wel erg benieuwd naar.

6. Evermore – Alyson Noel
Ook deze serie staat al compleet in de kast, alhoewel ik er nog geen één deel van heb gelezen. Het lijkt me een hele leuke serie maar hier en daar hoor ik er toch wel wat negatieve dingen over. Ik denk dat dat ook één van de redenen is dat ik hier nog niet aan begonnen ben.

7. De IJzerkoningin – Julie Kagawa
Laatst heb ik De Verloren Prins als recensie exemplaar gekregen, maar ik heb The Iron Fey serie helemaal nog niet afgelezen ^^” Alhoewel ik delen 1 en 2 echt geweldig vond! Snel deze serie maar weer eens oppakken dan.

8. Stad van Vuur – Cassandra Clare
Ja, ik heb alleen nog maar Stad van Beenderen gelezen, en die vond ik echt heel goed (zelfs de film vond ik wel leuk, dat gebeurd niet vaak met boekverfilmingen, haha :P) Maar toen ik The Infernal Devices boeken kreeg, wilde ik die eigenlijk eerst lezen omdat die eigenlijk voor de The Mortal Instruments afspelen. Dus snel Clockwork Princess lezen, zodat ik hier ook weer mee verder kan!

9. Soulmates – Joss Stirling
Dit boek kocht ik ooit een keer toen hij 5 euro was. Ik weet niet wat ik er nog meer over kan zeggen, haha 😛

10. Fangirl – Rainbow Rowell
Ik kan zelf ook wel ‘fangirlen’ over iets dus ik denk dat dit boek wel bij mij gaat passen ^^

Ja, eigenlijk kan ik niet wachten om al deze boeken te gaan lezen, haha ^^ Eerst alle recensie exemplaren uitlezen die ik nog heb liggen en daarna wil ik wat series afmaken waar ik aan begonnen ben!

Welk boek uit dit lijstje kunnen jullie mij echt aanraden?

19 Comments

 • Daan Koek

  May 15, 2014 at 4:00 pm

  Stad van Vuur is echt goed!
  En wat een schande! Divergent en Vrees Me nog niet gelezen? Tsss..
  Ik ben ook zó benieuwd naar The Infernal Devices, en ik hoop dat ik ze binnenkort allemaal kan kopen.
  Ik wil mijn artikel niet aanprijzen, hoor, maar ik heb ‘m ook gedaan.
  Hier is-ie: http://daanboekenwurmen.blogspot.nl/2014/05/ttt-top-10-boeken-die-nog-ongelezen-in.html

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:51 pm

   Ja slecht he :c

 • Laura

  May 15, 2014 at 4:05 pm

  Oeh soulmates is wel heel erg leuk hoor;) En vrees me is echt goed! Divergent heb ik ook nog niet gelezen:$ maar heb hem nu uit de bieb gehaald.

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:51 pm

   Dan ben ik niet de enige die Divergent nog niet gelezen heeft 😀

 • Emmy

  May 15, 2014 at 4:59 pm

  De stapel alleen al is al heel erg mooi…^^

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:51 pm

   So much choice D:

 • Jacoline

  May 15, 2014 at 5:29 pm

  Vrees Me is geweldig… inderdaad niet zeuren en gaan lezen :P. En Soulmates heb ik hetzelfde mee gedaan, en het is echt een leuk boek… niet amazing maar wel echt heel leuk en lekker ontspannend en voor die vijf euro zeker een die je in je kast wil hebben (wel een puntje… de rug kan echt heel krom worden).

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:53 pm

   Hihi, ik zal hem snel gaan lezen binnenkort ^^ En dat over Soulmates, inderdaad ja o.o Ik deed het boek alleen nog maar een stukje open en toen was de rug al verpest :p

 • tamara

  May 15, 2014 at 6:16 pm

  de Clockwork trilogie wil ik ook nog steeds lezen.

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:53 pm

   Doen! Hij is erg goed 😀

 • Kelly

  May 15, 2014 at 7:29 pm

  Je moet echt beginnen in Divergent, zulke goede boeken!

  1. Lieke

   May 15, 2014 at 10:54 pm

   Ja, ik weet het :c De bosxet staat al een tijdje op me te wachten, haha :p

 • Insoon

  May 16, 2014 at 9:07 am

  Ik ken geen van de boeken die op de foto staan, dus kan je geen advies geven 😉 Zelf heb ik ook nog een boel boeken in de kast die ik nog niet gelezen heb… die ben ik aan ‘t opsparen voor de zomervakantie.

  Een fijn weekend!

 • Rozemarijn

  May 16, 2014 at 11:33 am

  Als ik er een van moet aanraden is dat Divergent. Persoonlijk vond ik Shatter Me niet zo’n succes!

 • Zwartraafje

  May 16, 2014 at 1:16 pm

  Mooi rijtje boeken. Clockwork Princess, Omhulde stad, Switched en Fangirl heb ik nog niet gelezen. Maar de eerste twee daarvan wil ik wel heel graag een keer lezen. De overige boeken heb ik al wel verslonden. 🙂

 • Lilian

  May 16, 2014 at 1:57 pm

  Jaaaa, zoveel mooie boeken! Je moet snel Fangirl, Soulmates, Divergent, Vrees me en Omhulde stad lezen, haha

 • diana

  May 16, 2014 at 2:20 pm

  Leg de wii U maar aan de kant, want je hebt nog heel wat te lezen!!!
  Ik neem de TTT ook even over, dus als je wil weten wat ik nog moet lezen, kom dan maar ff kijken op mn site 🙂
  Maar je hebt een zeer mooie stapel ongelezen boeken liggen 🙂 Gelukkig wordt het weer wat warmer, lekker met een boek de tuin in dus 🙂

 • Annelieke

  May 19, 2014 at 12:04 pm

  Erg hè, als iedereen dat ene boek al lijkt te hebben gelezen terwijl je er zelf steeds tegenaan hikt. Veel plezier met het lezen van deze boeken want er staan nog heel veel leuke tussen!

 • Cherel

  May 19, 2014 at 2:15 pm

  Lijken me mooie boeken! Divergent ben ik ook heel benieuwd naar.. Heb zelf en het boek en de film ook nog niet gelezen/gezien 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post