TTT: Top 10 Boeken die ik MOEST kopen, maar nog steeds niet gelezen heb

Top10BoekenMOESTkopen2

Het is weer Top Ten Thursday tijd! Ik heb covers uitgekozen van boeken die uitgekomen zijn in 2014 (heb het nog even nagecheckt op GoodReads) en niet van boeken die ik gelezen heb in 2014.

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Boeken die ik MOEST kopen, maar nog steeds niet gelezen heb! Enne… Tja.. Dat zijn er eigenlijk nogal wat, dus deze TTT wordt niet al te moeilijk voor mij ^^”

1. The Divergent trilogy – Veronica Roth
Deze boxset staat al meer dan een jaar in mijn kast nu… Oeps? Ik wil de films dan ook gewoon nog niet zien voordat ik de boeken gelezen heb. Dus, ja, ik hoop dat ik hier binnenkort aan toe kom ^^

2. Vrees Me en alles wat volgt (behalve Vertrouw Me, want die heb ik nog niet) – Tahereh Mafi
Ook deze boeken staan al langer dan een jaar in mijn kast, behalve Versplinter Me, die nog maar een paar maanden…

3. Stad van Vuur / Stad van Glas / Stad van Gevallen Engelen – Cassandra Clare
Ik denk dat deze boeken al 2 of 3 jaar in m’n kast staan. Jep.

4. De Onsterfelijken serie – Alyson Noel
Deze serie heb ik al compleet, maar ik ben er nog steeds niet aan begonnen. Ik denk dat ik deze serie in de afgelopen 4 jaar bij elkaar gespaard heb. Zoiets.

5. Percy Jackson Boxset – Rick Riordan
Yes! Een serie die nog niet langer dan een jaar in mijn kast staat. Ik kocht deze boxset afgelopen zomer in Amsterdam. Maar, ja, nog steeds niet begonnen dus.

6. House of Night series (of, nja, een aantal delen ervan) – P.C. & Kristen Cast
Ik denk dat ik Marked echt 5 jaar geleden al gekocht heb xD En de rest heb ik over de jaren bij elkaar gespaard – voornamelijk dankzij het Boekenfestijn. Deze serie heb ik in alle soorten en maten trouwens. En met een aantal gaten ertussen.

7. Omhulde Stad – Ransom Riggs
Ik moest, en zou dit boek kopen afgelopen lente. Ik ging er speciaal voor naar de boekhandel en was teleurgesteld dat ze hem niet hadden. Dus ik moest hem bestellen en dan zou ik hem pas een dag later krijgen T_T En nu heb ik hem nog steeds niet gelezen… Shame on me

8. Fangirl – Ranbow Rowell
Dit boek weerd zoveel gehyped dat ik het gewoon MOEST hebben. En toen ik hem voor 5/6 euro op The Book Depository zag, twijfelde ik geen moment en had ik hem gelijk besteld. En nu staat hij nog steeds heel eenzaam in mijn kast. Nja, eenzaam – gezellig naast de ongelezen John Green boeken (behalve The Fault in Our Stars ;D).

9. Het Spel der Tronen: Het Lied van IJs en Vuur – George R.R. Martin
Ik was helemaal into ‘Game of Thrones’ toen ik alle seizoenen achter elkaar had gekeken, dus ik moest de boeken ook gewoon lezen. Dus ik bestelde deel 1, in het Nederlands en in hardcover. Nog steeds ongelezen maar mijn Viserion Pop! Figure erop en Daenerys ernaast! Want het ziet er leuk uit ;D Ja, oké, geen goed excuus.

10. Neil Gaiman boeken
En als laatste voor dit rijtje; Neil Gaiman boeken! Ik vond er een hoop bij de Action een aantal jaren geleden. Mijn moeder heeft ze toen geadopteerd van mij, maar dat betekend niet dat ik ze niet meer wil lezen. Dus ook maar eens snel aan beginnen!

…en zo kan ik nog wel even doorgaan ^^” Maar SOOOOON! Dan heb ik ze allemaal gelezen.

Welk boek staat bij jou al voor een lange tijd ongelezen in de kast?

11 Comments

 • diana

  January 22, 2015 at 3:26 pm

  Ik kan je met vele series de hand schudden. Bij mij staat nog steeds Twilight ongelezen op de plank….oops… En ook de hele serie van Cassandra Claire. Heb alleen het eerste deel gelezen. Ook de boeken van Neil, die ook ik bij de Action ooit heb gekocht staan nog steeds in de boekenkast…. We zijn heeeeel erg….
  Ojah!!! PLL stast ook nog steeds ongelezen in mijn kast.
  En nog meer, Maar dat kun je straks lezen pp mijn eigen vernieuwde blog.
  (oude blog heeft iemand verwijderd!!)

 • DQ

  January 22, 2015 at 6:01 pm

  Fangirl! Echt een aanradertje. Divergent heb ik ook gelezen, leuk maar was niet zo onder de indruk als de rest van de wereld 😉 En Het Spel der Tronen heb ik toevallig vorig jaar gelezen, nu alleen de rest nog. Ik heb zo’n zelfde Pop figurine van Daenerys! Ik wil er misschien nog wel meer, maar voorlopig ben ik erg blij met deze dame haha! X

 • Anneke

  January 22, 2015 at 6:45 pm

  Twijfeldetwijfel over Fangirl. Ik weet het gewoon niet bij dat boek. Wel, niet… Hmm..

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  January 22, 2015 at 7:24 pm

  PERCY JACKSON! 😀 Lees die boeken eens gauw, ze zijn zooooooooooo leuk! Echt mijn favoriete serie denk als ik moest kiezen… Geef je Annabeth en Thalia een dikke smakkerd van me als je over ze leest? 😉

 • Annabel

  January 22, 2015 at 7:56 pm

  Het spel der tronen en Fangirl zijn echt heel erg goed! Ik moet de laatste twee delen van de Mortal instruments ook nog lezen….

 • Amanda

  January 22, 2015 at 9:51 pm

  De Divergent Triologie heb ik pas gelezen en ik was een beetje teleurgesteld eigenlijk. Ben benieuwd wat jij van de boeken gaat vinden!

 • Esmee

  January 22, 2015 at 9:55 pm

  Jaaa Fangirl staat ook bij mij. Percy Jackson moer je wel snel gaan lezen hoor! Die zijn echt zo leuk!

 • Dina

  January 23, 2015 at 11:37 am

  Heel herkenbaar dat je een boek MOET hebben en wel NU, maar dat je eigenlijk nog zoveel boeken hebt en er steeds niet aan toe komt.

 • Ilse

  January 23, 2015 at 2:57 pm

  Whaha, house of the night! Heel herkenbaar. Daar heb ik ook een stuk of acht boeken van in de kast staan, terwijl ik er maar vier heb gelezen of zo. Er blijven ook echt maar boeken van komen… Maar ach, ik koop ze niet meer. Ik denk dat ik de boeken ga verkopen.

 • Laura

  January 23, 2015 at 6:40 pm

  Omhulde stad heb ik ook nog steeds niet gelezen… Eerst wil ik deel 1 nog herlezen.:) Bij mij staat Fangirl ook al een tijdje in mijn boekenkast dus die wil ik binnenkort maar eens gaan lezen.

 • Zwartraafje

  January 24, 2015 at 5:57 pm

  Daar moet je je niet slecht om voelen hoor. Sommige van mijn boeken staan al jaren ongelezen in de kast. Zolang dat ik ondertussen heel andere boeken ben beginnen lezen én misschien wel nooit aan de oudere exemplaren toe zal komen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post