TTT: Top 10 boeken die ik hoop te vinden op een vrijmarkt

Top10BoekenVrijmarkt

Jaaa, vrijmarkten! Ik kijk er ieder jaar weer naar uit om tijdens Koningsdag (voorheen Koninginnedag) vrijmarkten af te speuren naar o.a. Pokรฉmonkaarten, boeken en andere leuke hebbedingetjes. De Top Ten Thursday van vandaag staat dan ook geheel in het teken van de vrijmarkt.

Zoals jullie misschien al wel weten, verschijnt er iedere donderdag een nieuwe Top Ten Thursday, met iedere week een nieuw onderwerp. De meiden van de Lady Library waren er mee gestopt en dankzij Emmy kan de TTT gewoon iedere week weer doorgaan, yay!

Ik zou erg graag wat series compleet willen maken, dus ik hoop een aantal boeken van series te vinden die ik nog mis. Of complete series zijn natuurlijk ook mooi meegenomen! Ik heb een Top 10 samengesteld met een mix van series waar ik aan wil beginnen en delen van series die ik nog moet hebben om zo die series compleet te krijgen. Nu was ik alleen de tel kwijt geraakt – want de boeken van GoT mochten niet ontbreken ^^

01RavenCycleBanner

The Ravenboys Cycle
Natuurlijk zijn nog niet alle boeken uit van deze serie, maar hoe vet zou het zijn als ik de eerste drie boeken op de vrijmarkt zou vinden? Echt jongens, dan spring ik een gat in de lucht! Dit lijkt me zo’n leuke serie ๐Ÿ˜€

02GrishaBanner

De Grisha tilogie
Ik zou best alle drie de hardcovers van Blossom Books in mijn bezit willen hebben <3 02StadVanBanner

Stad van Verloren Zielen en Stad van Hemelse Vlammen
De laatste twee boeken uit The mortal Instruments serie heb ik nog steeds niet in mijn collectie! Tijd om ze te vinden op de vrijmarkt ;D

04EragonBanner

Oudste en Brisingr
Ook mis ik nog twee delen uit de Eragon serie, namelijk Oudste en Brisingr! Ik wil mijn serie compleet maken met deze twee Nederlandstalige hardcovers ;3

05GoTBanner

Game of Thrones
Doe mij deze allemaal maar, dan ben ik een blij kindje <3 En ik zou zooooveel meer boeken willen vinden op een vrijmarkt, maar goed - ik kan niet bezig blijven D: Maar ik ga mezelf niet te blij maken nu, want anders valt het straks vies tegen. Maar dromen mag wel, toch? Welk boek hoop jij te scoren tijdens Koningsdag?

3 Comments

 • Annabel

  April 23, 2015 at 10:28 am

  Ik ga eigenlijk nooit naar de vrijmarkt, veel te druk met twee kleine kinderen.

 • Zwartraafje

  April 23, 2015 at 10:58 pm

  Rond de periode van jullie Koningsdag vind ik het steeds jammer dat ik niet naar die markten kan gaan. Het lijkt me super leuk om op zoek te gaan naar missende exemplaren om reeksen te vervolledigen of stand-alones die je al lange tijd wilt maar toch iets te kostelijk zijn. Gelukkig komen er nu stilletjes aan weer meer rommelmarkten en garageverkopen. Dus ik hoop in de lente- en zomermaanden ook wat leuke boekenkoopjes te kunnen vinden.

 • Cynthiiaa

  April 25, 2015 at 11:57 pm

  Oh, you’re very smart! Je moet inderdaad op de vrijmarkt zijn als het gaat om boeken die je goedkoop kunt scoren en vaak zijn ze ook nog in een perfecte staat! Ik ga naar Koningsnacht, waardoor ik meestal even peek, maar vaak zit er niets voor mij tussen en in de ochtend en middag.. hangovertime, haha!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post