Koningsdag Loot!

KoningsdagBanner

Natuurlijk ben ik afgelopen maandag ook op stap geweest om te kijken wat mensen zoal op hun kleedjes hadden liggen. Of beter gezegd – ik heb een aantal dingen gescoord op de vrijmarkt!

IMG_5837_2

Vroeger vond ik de boeken van de ‘Hoe overleef ik..?’ serie echt helemaal geweldig. Ik zag dit boek liggen waar Rosa al wat ouder is en besloot hem maar te kopen. Ik ben er best benieuwd naar!

IMG_5838_2

Ik vond de film Frankenweenie echt super vet, dus toen ik hem zag liggen (geseald en al) moest ik hem gewoon hebben <3 IMG_5839_2

Pokémonkaarten! Natuurlijk kan ik (zoals ieder jaar) de vrijmarkt niet verlaten zonder een aantal Pokémonkaarten gekocht te hebben. Dit is eigenlijk het enigste doosje wat ik ben tegengekomen en de kaarten zijn niet in erg goede conditie maar goed – er zitten in ieder geval wel een aantal rares tussen.

IMG_5842_2

Deze Mickey Mouse knuffel uit de film ‘Fantasia’ kon ik niet laten liggen. Ik vind ‘Fantasia’ echt een hele leuke en aparte film dus ja, vandaar. Ik heb ook gelijk weer zin om die film te gaan kijken ^^

IMG_5840_2

Een piano boek van bekende Disney liedjes! Het is een erg dik boek en ik was verbaasd dat de verkoper er maar 20 cent voor wilde hebben :’D Meenemen die handel!

IMG_5844_2

Dit chinese popje zag ik ook nog staan. Ik heb geen idee wat ik er mee moet doen, maar vind het wel leuk als decoratie.

Heb jij nog iets moois weten te scoren op de vrijmarkt?

4 Comments

 • sammie

  May 1, 2015 at 10:10 am

  Nou je hebt nog aardig wat gescoord! Ben benieuwd of het boek leuk is 🙂

 • Annelies

  May 1, 2015 at 2:59 pm

  Leuke buit! Dat Chinees poppetje is heel mooi.

 • Fleur

  May 1, 2015 at 8:21 pm

  Wat een super leuke spullen heb je gescoord! Ik ben ook heel erg benieuwd naar het boek, ik ben zelf echt dol op New York hihi.

 • Lilian

  May 2, 2015 at 9:52 am

  Ik ben ook best benieuwd naar dat boek over Rosa! Ik las vroeger ook heel die serie, haha. En dat Chinese popje is schattig 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post