Toen Het Echt Bizar Werd! – Risa Green

Erin is vreselijk verdrietig als ze te horen krijgt dat haar tante Kiki is overleden. De kinderachtige roze plastic bol met de cryptische instructies die Kiki haar heeft nagelaten, kan hier helemaal niks aan veranderen. Toch?

IMG_1006_1

Wanneer Erins tante Kiki komt te overlijden, laat ze voor Erin een roze plastic bol na. Erin gelooft niet in dit soort onzin, maar haar hartsvriendin Linsday wel. Zij gaat namelijk ook altijd naar De Spirituele Winkel van Sinkel. Samen met Samantha, Erins andere vriendin, jutten ze Erin beetje op zodat ze de roze bol gaat gebruiken. Ze kunnen het gewoon niet geloven als ze merken dat de roze bol Erins wensen echt in vervulling laat gaan. Erin geloofde er eerst niet in, maar nu vind ze het toch wel heel erg handig. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die mankeren aan haar saai leventje.

Zo heeft ze al een tijdje een oogje op Jesse, maar wat vind hij nou eigenlijk van haar? En hoe zorgt ze ervoor dat ze mee mag op dat mega-exclusieve school uitje naar Italiรซ? Grotere borsten zou Erin ook wel fijn vinden, ze is namelijk zo plat als een dubbeltje. Hier door kan ze niet eens een fatsoenlijke beha aan.

Zouden al haar wensen in vervulling komen, of zou er hier en daar ook wel eens iets fout kunnen gaan?

IMG_1007_1

‘Toen Het Echt Bizar Werd’ is echt een typisch meidenboek. Als van gegiechel en roddels houdt, is dit het boek voor jou! Ik denk dat ook wel veel meiden zichzelf in Erin kunnen herkennen. Gewoon, omdat Erin een normaal meisje is; ze is niet populair maar ook geen loser.

Het boek zit vol humor en ik kreeg dan ook wel vaak een glimlach op mijn gezicht! Het leest heel snel weg en het is redelijk simpel geschreven. Maar ach, ik vind zulke boeken altijd wel leuk om even snel tussendoor te lezen.

Risa Green’s ‘Toen Het Echt Bizar Werd’ is vertaald vanuit het Engels. De originele titel is namelijk ‘The Secret Society of the Pink Crystal Ball’. Toch even net iets anders!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post