Thor: The Dark World

Aan het einde van ‘Thor’ keert Thor terug naar zijn thuiswereld; Asgard. Hij heeft een hoop tijd doorgebracht op aarde en hij heeft gevoelens gekregen voor de mooie Jane Foster. In ‘Thor: The Dark World’, keert Thor terug naar de aarde.

thor1

Thor vecht om de aarde en de andere negen rijken te redden tegen een buitenaardse bedreiging. En daar heeft zijn vriendinnetje Jane wat mee te maken. Thor reist via de Bifrost van wereld tot wereld om ervoor te zorgen dat alles weer in orde komt. De werelden beginnen zich langzamerhand weer te verplaatsen, een gebeurtenis dat eens in de zoveel duizend jaar plaatsvindt. Hier hebben de Dark Elves wat mee te maken.

De Dark Elves leefden alleen in duisternis. Maar toen kwam er licht en kwamen er werelden, hier waren de Dark Elves het niet mee eens. Ze hebben de Ether nodig om de duisternis weer terug te brengen. Onder leiding van Malekith proberen ze de Ether in handen te krijgen. Maar hier steekt Thor natuurlijk een stokje voor.

Zal het Thor lukken om alle werelden te redden van hun ondergang?

thor2

Ik ben er nog steeds niet over uit of ik dit tweede deel nou beter vond dan deel één. Ik denk het eigenlijk niet. Wanneer Loki uit de gevangenis van Asgard kwam, (hij zat zo’n beetje de halve film lang opgesloten) vond ik de film leuker worden. Zijn droge humor is altijd een pluspunt! Alhoewel ik het wel leuker vind om naar Thor te kijken, hehe.

‘Thor: The Dark World’, volgt de vorige ‘Thor’ film perfect op. Ook speelt het verhaal zich af na de film ‘The Avengers’.

Dit interview wil ik nog graag met jullie delen. Het is een interview met Tom Hiddleston (aka Loki). Het interview wordt gehouden door de mannen van Smosh! Het is echt super grappig ^^

Bron foto: 1, 2

5 Comments

 • DaniëlleSabine

  December 12, 2013 at 12:08 pm

  Hahaha ik lig echt dubbel hier om dat interview met Loki!

  Je hebt gelijk dat het jammer was dat hij de halve film opgesloten zat, al kijk ik dan wel liever naar Loki dan naar Thor 😛

 • Annelieke

  December 12, 2013 at 4:59 pm

  Deze film staat ook nog op mijn watchlist. Ik ben erg benieuwd!

 • Fashionadvies

  December 13, 2013 at 12:19 pm

  een hele goeie film vond ik het

 • DQ

  December 13, 2013 at 11:32 pm

  Ik heb de film ook gezien! Onwijs gaaf. En dat interview met Smosh was ik ook al tegengekomen. Tom Hiddleston doet echt super goed mee. X

 • Isabel Cristina

  December 14, 2013 at 5:39 pm

  De eerste film vond ik heel leuk! De tweede heb ik nog niet gezien, maar ik ben wel heel erg benieuwd!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post