Get Your Heart On – The Second Coming!

Whoo, Simple Plan heeft een nieuw album uitgebracht!

Sinds 3 december is het nieuwe album wereldwijd verkrijgbaar en het is eigenlijk niet echt een volledig album. Het album bevat
namelijk maar zeven nummers. Het is een soort van uitbreiding van hun voorgaande album, Get Your Heart On! Dit album heet namelijk; Get Your Heart On – The Second Coming!

SP

Om heel eerlijk te zijn, vind ik dit een beetje geldklopperij denk ik? Ik bedoel, ze hadden net zo goed die nummers bij het voorgaande album kunnen zetten, of gelijk een geheel nieuw album uitbrengen met zo’n 12 nummers erop. Maar vooruit, ik vergeef het ze. Het is een hele slimme zet én de nummers zijn stuk voor stuk echt super leuk!

Bekijk hier de videoclip van het nummer ‘The Rest of Us’.

En beluister hier het volledige album!

Bron foto: 1

7 Comments

 • robin

  December 14, 2013 at 12:41 pm

  ik vind hun wel leuke muziek hebben =)

 • Deborah

  December 14, 2013 at 1:53 pm

  Ik ken ze eigenlijk alleen van naam. En over geldklopperij: zou het juist niet zo zijn als een soort van extra cadeau aan de fans? Zo vlak voor de Kerst?

 • Fashionadvies

  December 14, 2013 at 2:06 pm

  ik hou wel van dit soort muziek, heb al wat eerder van ze gehoord

 • Danique V.

  December 14, 2013 at 5:29 pm

  7 nummers toch? En ik vind het niet echt geldklopperij. Het is gewoon een extra album met nummers die het vorige album niet gehaald hebben. Merk je ook wel, de nummers zijn een stukje minder dan andere haha 🙂

  1. Lieke

   December 14, 2013 at 5:39 pm

   Aah, je hebt gelijk ja! Ik ga het even aanpassen 🙂

 • Mandy

  December 15, 2013 at 1:19 pm

  Sommige nummers vind ik wel oke. Maar ik zou nooit een cd kopen van ze. Soms eens een liedje via youtube luisteren vind ik genoeg.

 • LifeOfBun

  December 16, 2013 at 12:38 am

  Goed dat je er toch doorziet! Door zo’n stunt. Maar uiteindelijk draait alles in de wereld om marketing right -_-‘ sigh. Better be fine with it.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post