Therme – Zen White Lotus

Sereen ontspannen, zijdezachte huid…

Zen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust. De Witte Lotus is een prachtige en ontspannend geurende bloem, welke symbool staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid. De producten van de Therme Zen White Lotus Wereldkuur op basis van Zijde en Soja-extract verzorgen, verzachten en verwennen het lichaam weldadig met de serene, inspirerende en exotische geurbeleving van de Witte Lotus!

IMG_5351

IMG_5378

Deze geschenkverpakking van Therme heb ik voor kerst gekregen. De verpakking ziet er echt heel mooi uit! Ik vond de geur best apart, hij rook eigenlijk heel lekker! De volgende dag had ik dan ook gelijk de producten uitgetest!

IMG_5355

Laat ik beginnen met de Shower Gel. De Shower Gel heeft een heel ontspannen geur. Ik merkte dat mijn huid er wel heel zacht van werd! Ook is hij heel zuinig in gebruik. Je hebt maar weinig nodig maar hij schuimt echt heel goed.

IMG_5357

Het gezichtsmasker om ongeveer 12 keer te gebruiken. In de eerste instantie rook deze precies hetzelfde als de Shower Gel. Toen ik hem echter uitsmeerde over mijn gezicht, ontstond er een hele, rare geur. Niet echt een lekkere geur, maar ook niet echt heel vies.

Na het afspoelen voelde mijn gezicht wel heel fris aan, dus dit is dan wel een pluspunt!

IMG_5364

De Body Lotion zat in een apart kartonnen doosje. Ik had verwacht dat dit ook een tube zou zijn, maar integendeel!

IMG_5371

IMG_5368

Het is een heel mooi flesje! Hij is ook super handig in gebruik, er komt niet teveel lotion in één keer uit, wat ik met veel Body Lotion’s altijd wel heb.

Wat een geweldige Body Lotion is dit zeg! Hij trekt redelijk snel in en hij ruikt echt super lekker! En hij is ook nog eens heel zuinig in gebruik, nou, wat wil je nog meer?

IMG_5376

Ik ben erg tevreden over deze producten van Therme, afgezien van het gezichtsmasker wat een beetje een raar geurtje gaf. Ze maken mijn huid erg zacht en dan vooral de Body Lotion!

Voor deze lijn van Therme zijn er ook nog andere producten verkrijgbaar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post