MAX – Crackle Coat

Een tijdje terug zag ik deze MAX Crackle Top Coat liggen bij de Action. Ik had hem nog niet gebruikt maar ik dacht dat het voor de feestdagen wel leuk zou zijn, zo’n zilver kleurtje.

IMG_5436_2

IMG_5433_2

Begin met een Base Coat om je natuurlijke nagels te beschermen. Dit hoef je niet heel netjes te doen want het droogt toch transparant op.

IMG_5439_2

IMG_5416_2

Daarna lak je de nagels met de zilvere nagellak die bij het setje zit. Op de foto draag ik twee laagjes. Ik vind de lak best goed lakken voor zo’n budget merk! Het kwastje is niet heel breed maar erg soepel.

Maar… Het lijk wel een eeuwigheid te duren voordat hij echt helemaal droog is. Je moet dus echt goed te tijd ervoor nemen voordat je de Crackle Coat er overheen lakt.

De nagellak is overigens ook heel vloeibaar, ik denk dat het daarom zo lang nodig heeft om te drogen. Dit is dus echt niks voor mij. Ik heb totaal geen geduld, haha.

IMG_5441_2

IMG_5420_2

Wanneer de nagellak is opgedroogd is het tijd om de Crackle Coat er overheen aan te brengen. Maar (zo eigenwijs als ik ben) had ik de Crackle Coat al aangebracht vóórdat de zilvere nagellak helemaal droog was (dit heeft toch niet heel verkeerd uitgepakt). Maar jemig, wat een geur kwam er uit dat potje zeg! Het stinkt nog vele male erger dan normale nagellak. Bah.

Verder vind ik dat hij ook niet echt goed ‘crackt’. Grote stukken zwart blijven ook nog gewoon zitten. Maar het kan er mee door, het is niet vreselijk of zo.

IMG_5443_2

IMG_5422_2

Als laatste sluit je af met de Top Coat, om je nagels mooi te laten glanzen, die ook bij het setje zit! Deze heeft overigens ook een vréselijke geur, ik werd er gewoon een beetje misselijk van.

Al met al vind ik dit setje niet echt geweldig. Ik zal hem dan ook niet snel meer pakken. Maar wat verwacht je dan ook voor de prijs van €1,49. Ik zou zeggen, test het setje zelf uit als je nieuwsgierig bent geworden, maar ik vind het geen aanrader!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post