Essence – Fantasia Collectie

Essence heeft weer een nieuwe Limited Edition in de winkels liggen, namelijk Fantasia. Toen ik ze zag liggen, besloot ik om een aantal producten mee te nemen!

IMG_5249_2

Laat ik maar beginnen met de nagellakjes. Ik heb er twee meegenomen.

IMG_5234_2

Links zie je 03 Take A Ride On Pegasus en rechts zie je 01 Elves Like Lilac.

IMG_5321_2

01 Elves Like Lilac is een lila/lichtpaars kleurtje. Hij dekt in twee keer. Ik had eigenlijk gedacht dat het een beetje een flets kleurtje was maar integendeel! Hij glimt echt heel mooi en het is een hele mooie kleur. Ben er erg tevreden over!

IMG_5196_2

03 Take A Ride On Pegasus is een wel heel aparte kleur! Het is een beetje bordeaux rood/roze. Er zitten ook blauw/paarse shimmers in. Je moet wel een beetje geduld hebben met dit lakje want hij dekt niet erg goed! Ik heb hier 3 (redelijk dikke) lagen op. Ik heb hierover ook nog een transparante Topcoat aangebracht.

IMG_5226_2

IMG_5227_2

Van de eyeshadows heb ik er eentje meegenomen, namelijk 02 Not Ivory But Ebony.

IMG_5257_2

Ziet er erg mooi uit! Mooi (donker) grijs met glitters!

IMG_5262_2

En zo ziet de oogschaduw eruit als je hem uitsmeert. Hij is een stuk lichter dan ik had verwacht! Zelf vind ik dit geen nadeel omdat je eyeliner (als je die op hebt) dan beter opvalt.

IMG_5231_2

Als laatste heb ik nog één van de twee metallic liners gekocht. Deze heet ook 01 Not Ivory But Ebony.

IMG_5219_2

IMG_5221_2

De bovenste foto is de liner zonder flits en de onderste is met flits. De metallic liner is erg zacht! Je moet er dus goed mee uitkijken dat je niet te hard drukt zodat er een veel te dikke lijn ontstaat. Maar dat hij zacht is is ook weer een voordeel, je moet immers niet te ruw om gaan met je oogleden.

Zoals je kunt zien heb ik niet super veel producten van deze Limited Edition gekocht. Ik koop dan ook eigenlijk alleen maar producten die ik ook echt ga gebruiken. De blush vond ik er ook wel heel mooi uitzien, maar aangezien ik van mezelf weet dat ik dit toch niet gebruik, heb ik hem maar laten liggen.

Verder ben ik erg tevreden over de producten die ik wél heb aangeschaft! Weer een erg leuke Limited Edition van Essence!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post