The Wolverine

Logan (Hugh Jackman), de onsterfelijke krijger, maakte kennis met zijn verborgen krachten na de dood van zijn vader. Wat die verborgen krachten zijn? Hij kan zichzelf helen, en daardoor is hij onsterfelijk.

background

De film start met een atoombom in het Japanse Nagasaki, waar Logan (Wolverine) een Japanse bewaker redt. Na deze gebeurtenis, zie je Logan jaren later in de bossen van Canada, helemaal eenzaam en alleen. Terugdenkend aan zijn geliefde Jean (onze enige echte Famke Janssen), die hij met zijn eigen handen heeft vermoord. Hij heeft constant last van nachtmerries en zou willen dat hij niet onsterfelijk was. Onsterfelijkheid wenst hij niemand.

Logan wordt gevraagd om naar Japan te gaan, waar de bewaker die hij jaren geleden redde, een rijke zakenman is die op sterven ligt. De man heeft een zeer verleidelijk aanbod voor Logan; hij wil Logan’s onsterfelijkheid en zelfhelende krachten zodat Logan weer menselijk wordt.

Logan vertrouwd het allemaal niet en binnen de kortste keren heeft hij dan ook gedonder met de Japanse maffia. Hoe gaat Logan zich hieruit weten te redden?

the-wolverine-cover-creator

Om maar even heel eerlijk te zijn; nee, ik had nog nooit een Wolverine of X-Men film gezien, totdat ik The Wolverine laatst in de bioscoop zag. Wat een geweldige, spannende film was dat! En dat Hugh Jackman erin meespeelt, beloofde ook veel goeds!

Ik had dus echt mijn twijfels over deze film, omdat ik dacht dat ik er zelf niet veel aan zou vinden, maar integendeel! De film zit boordevol actie en je wordt gelijk in het verhaal meegezogen, omdat de actie zo’n beetje gelijk aan het begin van start gaat.

Dus, heb jij ook je twijfels over deze film? Ga hem dan zeker kijken! Mits je van veel actie houdt ;D

Bron foto’s: 1, 2

8 Comments

 • Renate

  November 14, 2013 at 3:54 pm

  Wow deze film klinkt goed! Ik ben alleen altijd bang dat het te eng voor mij is haha ( te veel bloed en lijken ofzo? ) maar ik hou absoluut heel erg van actie! Ik ga de trailer is kijken (:

  1. Lieke

   November 14, 2013 at 5:00 pm

   Hmmm, ja er komt wel wat bloed in voor enzo maar verder is hij niet eng hoor ๐Ÿ™‚ Het is echt een actie film en geen horror/thriller of zoiets ^^

 • diana

  November 14, 2013 at 7:22 pm

  Trailer ziet er gaaf uit!! Zet hem in de wachtrij ๐Ÿ™‚

 • Wendy

  November 14, 2013 at 10:05 pm

  Ik heb wel wat X-men films gezien en deze lijkt me dus ook erg leuk. Ik wacht af tot hij in de videotheek te zien is.

 • Lies

  November 14, 2013 at 10:34 pm

  Lijkt mij wel een hele gave film! Deze ga ik zeker onthouden om eens te kijken.

 • Mandy

  November 14, 2013 at 11:31 pm

  Ik heb er al vaker over gehoord. Maar ik moet zeggen dat het niet mijn soort film is. Zal hem dus niet snel gaan kijken.

 • DQ

  November 15, 2013 at 3:27 am

  Ik ben gek op de X-men films. En Hugh Jackman als Wolverine, tja, jammie! X

 • Joanne

  November 17, 2013 at 10:56 pm

  Ooooh, nog nooit een X-men film gezien? Schaam je! Nee, geintje… Hopelijk ga je de andere films nu ook terug kijken. Ikzelf heb een aantal X-men films gezien waaronder First Class. Binnenkort komt het tweede deel van First Class uit en daar speelt Wolverine geloof ik ook in.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post