Lidl Feest Kruidnoten

FeestkruidnotenBanner

Aan het begin van deze week zag ik in het krantje vande Lidl verschillende soorten kruidnoten staan. Truffel kruidnoten, Yoghurt kruidnoten, maar ook Feest kruidnoten! Ik was hier erg benieuwd naar dus ik sprong op de fiets en fietste lekker door de regen naar de Lidl!

Eenmaal daar aangekomen, kon ik ze nergens vinden. De andere smaken kruidnoten lagen overal maar de Feest kruidnoten waren nergens te bekennen. Een beetje teleurgesteld liep ik maar weer richting de uitgang. En daar zag ik ze liggen hoor, bij de kassa! Jippie!

IMG_2456_2

Feest kruidnoten zijn kruidnoten met een dun laagje chocola en daar omheen een krokant, gekleurd laagje suiker. Klinkt als reuze M&M’s, me likes!

IMG_2458_2

Nu vragen jullie je zeker af of het de moeite waard was om door de regen deze feestelijke kruidnoten te gaan halen?

IMG_2459_2

Ik moet eerlijk zeggen; ze zijn wel lekker, maar ze kunnen nooit tippen aan chocolade kruidnoten! Nu ik de halve zak al leeg heb gegeten, weet ik nog steeds niet wat ik er van moet vinden, haha. Ik denk echt dat je ze zelf moet proberen om te oordelen of je ze nu wel of niet lekker vind.

IMG_2460_2

De ingrediënten die de kruidnoten bevatten. Een hele lijst!

IMG_2461_2

Ze zien er in ieder geval wel heel feestelijk uit! Ze doen me ook een beetje denken aan Regenboog Pieten (lol). Straks verkopen ze alleen nog maar deze gekleurde kruidnoten, want dan zijn de normale en de chocolade varianten ook verboden! Sorry, ik kon het niet laten ^^

De Feest Kruidnoten zijn dus te koop bij de Lidl voor €1,39 geloof ik.

10 Comments

 • LifeOfBun

  November 13, 2013 at 10:21 am

  Niet slecht maar ook niet mindblowing, gewoon een oké snackje dan, ze zien der wel leuk uit!

 • Jana Vmh

  November 13, 2013 at 11:01 am

  Ik heb nog nooit kruidnoten gegeten, ik ben heel benieuwd hoe het smaakt 🙂

 • robin

  November 13, 2013 at 12:04 pm

  deze kende ik nog niet 😮 look yummy!

 • Kirsty

  November 13, 2013 at 2:18 pm

  Ziet er heel leuk uit alleen al met al die kleurtjes!

 • Lies

  November 14, 2013 at 3:01 am

  Ik vind ze er wel heel vrolijk uitzien, maar of ik ze ook lekker zal vinden weet ik niet. Ik ga ze in ieder geval zeker eens proberen, want ben nu wel heel nieuwsgierig geworden haha.

 • Hilde

  November 14, 2013 at 11:01 am

  Ze zien er wel leuk uit zeg! Maar ik denk dat chocolade pepernoten toch altijd m’n favoriet zullen blijven :p

 • Mandy

  November 14, 2013 at 12:51 pm

  Ze zien er erg leuk uit! Ben benieuwd hoe ze smaken.

 • Emmy

  November 14, 2013 at 2:08 pm

  Ziet er lekker uit! 🙂

 • Wendy

  November 15, 2013 at 12:22 am

  Die laatste opmerking van jou was precies het eerste wat ik dacht, toen ik ze zag. 😉

 • Jessica

  November 16, 2013 at 9:56 pm

  Ze zien er wel lekker uit zeg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post