Happy Shake: Vanilla

HappyShakeBanner

Afgelopen week was ik bij de Action en zag ik wel heel iets leuks staan; Happy Shake!

Happy Shake is een product waarmee je zelf tien keer een milkshake kan maken. Ik heb hem in de smaak vanille gekocht maar ze hadden hem ook nog in een chocolade variant.

IMG_2399_2

In de doos zitten 10 zakjes vanille suiker/poeder en een beker waarin je de vanille poeder moet doen samen met de melk en dan kan je gaan shaken!

IMG_2403_2

IMG_2404_2

Dit is de beker die inclusief een maatbeker is, handig! Hij is van hard, stevig plastic en de dop sluit goed af, wat zeker een pluspunt is, haha.

IMG_2405_2

De zakjes vanille suiker zijn per vijf verpakt.

IMG_2401_2

Op de verpakking staat nog een snelle, handige uitleg over hoe je de milkshake nou eigenlijk moet maken. Je doet een zakje vanille suiker in de beker, giet er 200 ml melk bij, shudden maar, en voila, je hebt je eigen milkshake gemaakt!

IMG_2420_2

IMG_2422_2

De beker zat echt bijna overvol bij mij en meer dan de helft was schuim, haha! Nu was de schuim echt heel ranzig en had ik helaas geen rietjes in huis, dus ik moest er even doorheen. Verder was de smaak wel oké. Hij was helaas niet zo lekker als een milkshake van McDonalds, maar dat had ik ook eigenlijk niet verwacht.

Mijn uiteindelijke conclusie; leuk om een keer te proberen en de smaak is op zich wel goed. Heb je geen rietjes in huis? Haal deze er dan ook even bij, zodat je het schuim niet hoeft op te eten/drinken 🙂

10 Comments

 • Hilde

  November 16, 2013 at 10:56 am

  Jammer dat het schuim zo ranzig was :p vind het wel leuk bedacht 🙂

 • Mademoiselle Sophistique

  November 16, 2013 at 11:58 am

  bah wat stom van het schuim, maar anders vind ik het wel iets leuks 😀

 • Danique V.

  November 16, 2013 at 2:56 pm

  Ik had ze al vaker zien liggen maar nooit meegenomen. Als het zó erg schuimt laat ik het ook liever liggen hihi.

 • me

  November 16, 2013 at 3:37 pm

  Niets gemerkt van ranzig schuim, zal wel een kwestie van smaak zijn.

 • Lies

  November 16, 2013 at 4:44 pm

  Ik vind het idee wel heel erg leuk en handig, maar wel jammer dat de smaak van het schuim niet zo lekker is. Ik zou alleen zelf wel sneller voor de chocolade variant gaan, want ik ben niet zo dol op vanille haha.

 • Melissa

  November 16, 2013 at 5:25 pm

  Serieus, wat moeten we toch zonder de Action! Alleen de beker is al leuk!

 • Esmée

  November 16, 2013 at 6:26 pm

  Wat grappig, het lijkt me op zich wel lekker. Jammer van de schuim! x

 • Annelies@Boekboetiek

  November 16, 2013 at 9:06 pm

  Ik hou wel van milkshake, maar deze ga ik toch maar niet kopen denk ik 🙂

 • Rachel Kromdijk

  November 21, 2013 at 5:43 pm

  ziet er goed uit en smaakt vast heerlijk
  love it!

  je blog ziet er goed uit 🙂
  liefs,

 • Daniëlle

  November 21, 2013 at 8:21 pm

  Hmmmmmm……… het klinkt wel interessant!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post