The Host

Een buitenaardse ziel treed jouw lichaam binnen, wat zou je doen? Zou je er tegen vechten of zou je het allemaal maar over je heen laten komen? Melanie Stryder weet het wel, zij probeert zich met alle kracht te verzetten tegen de ziel.

thehost1

Bron foto: superwallpapers.com

Melanie Stryder is op de vlucht want buitenaardse wezens hebben zowat de gehele mensheid overgenomen. Helaas lukt het haar niet om te ontsnappen, ook haar lichaam wordt overgenomen door een buitenaardse ziel. Alleen bij Melanie verloopt het net iets anders; zijzelf is namelijk nog bij bewust zijn, wanneer de ziel in haar lichaam zit. Bij alle andere mensen is hun lichaam compleet overgenomen.

Wanderer is de ziel van Melanie. Ze heeft het maar zwaar, Melanie verzet zich namelijk keihard tegen de ziel en probeert haar lichaam weer terug te krijgen. Wanderer is eigenlijk helemaal niet zo slecht. Ze verkiest namelijk de verzetsstrijders (de gewone mensen) boven haar eigen soort. Ze probeert de mensen te overtuigen dat Melanie nog steeds in leven is, maar of ze dat geloven… dat is een tweede.

thehost2

Bron foto: moviedeskback.com

The Host is een verfilming van het gelijknamige boek van Stephenie Meyer (The Twilight Saga). Ik wilde eigenlijk eerst het boek lezen, maar stiekem kon ik niet wachten om de film te kijken. Deze leek me namelijk zo leuk! Maar helaas, het is een beetje een tegenvaller. Het verhaal vind ik wel heel goed maar de acteurs zijn een beetje meh. Vooral Melanie, ze is gewoon zo saai. Ik denk ook echt dat dit zo’n film is die je een keer kijkt en daarna nooit meer.

Wel wil ik nog steeds het boek heel graag lezen! Alleen hij is zo dik, pff, ik zie er een beetje tegenop om aan te beginnen, haha. Wel heb ik goede hoop dat het boek een stuk beter is dan de film (zoals bijna altijd).

Ik hou echt van dat nummer van Imagine Dragons (Radioactive)

4 Comments

 • Kiss & Make-up

  August 21, 2013 at 12:36 pm

  Het boek zal wel beter zijn, ik wil het zelf ook nog lezen. De Twilight films waren ook complete rommel, terwijl de boeken echt goed waren.

 • Marije

  August 21, 2013 at 12:52 pm

  Jammer dat ie een beetje tegenviel.. erhaal klinkt wel heel goed! ennuh.. het boek is vaak beter dan de film ๐Ÿ˜‰

 • Nieke

  August 21, 2013 at 4:06 pm

  Ik heb zowel het boek gelezen als de film gezien. Vond het boek erg tof, maar de film niet zo… Vooral als je het boek gelezen hebt is de film een grote tegenvaller. (voor mij in ieder geval) In het boek is Melanie helemaal niet saai, en vond ik daarnaast de connectie met Wanda zo anders. En vooral de romance tussen Wanda en Ian was in de film zo gevoelloos, heel raar vond ik dat. Maar goed, boek lezen is dus zeker een aanrader!

 • Bo Bea

  August 22, 2013 at 7:05 am

  je niet laten afschrikken door een dik boek, gewoon beginnen als je het verhaal leuk vindt (en dat zal je met dit boek zeker) lees je er zo doorheen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post