Avril Lavigne – Rock N Roll

Sinds dat het nieuwe nummer Rock N Roll van Avril Lavigne op Youtube was verschenen, kon ik niet stoppen met luisteren! En sinds vandaag is de videoclip ook eindelijk uit!

Voordat de video was vrijgegeven, waren er al 4 teaser trailers beschikbaar, die maakten mij wel heel nieuwsgierig. Maar nu is het eindelijk zo ver; de video is uit!

De videoclip is eigenlijk best wel vaag, haha. Bearshark, wtf!? Maar ik vind hem wel heel leuk! Avril’s kleding vind ik ook heel gaaf πŸ˜€ Dit is echt één van mijn nieuwe favoriete nummers van Avril en ik kan niet wachten tot het nieuwe album!

5 Comments

 • Nieke

  August 20, 2013 at 11:47 am

  Ik vind Avril ook nog steeds erg leuk (dit nummer ook) maar wordt wel helemaal gek van alle product placement in haar videos. Hier ook weer: ‘Oh my new Sony phone is ringing.’ Really? Haha, heel irritant.

 • Lizzy

  August 20, 2013 at 3:06 pm

  Wat een leuk liedje! Ik kende het nog niet, maar ik vind Avril zo gaaf he! πŸ˜€ Bedankt dat je dit liedje hebt gedeeld! Ik ga hem in mijn Spotify lijst zetten!

 • Shana

  August 20, 2013 at 4:39 pm

  Leuk nummer! Ik had het nog niet gehoord πŸ™‚

 • Lieze

  August 21, 2013 at 6:20 am

  Dit is inderdaad echt een heel leuk liedje!

 • Danique V.

  August 26, 2013 at 9:14 am

  Met deze clip (en haar vorige) begint ze weer een beetje op de oude Avril te lijken! I LIKE πŸ™‚ Ik kan ook echt niet wachten op haar album

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post