Tag: It’s Christmas Time!

Zelf kan ik het nog niet echt geloven, maar nog maar twee nachtjes slapen en het is alweer kerstmis! Ik heb (nog) niet echt het gevoel dat het bijna kerst is, omdat het eigenlijk helemaal nog niet zo koud is buiten. Laatst werd ik door Charelle van The Scent of Cinnamon getagd om de It’s Christmas Time tag in te vullen.

✩ Wat is je favoriete kerstfilm?
The Nightmare Before Christmas! Al is dat ook een beetje een Halloween film. Hmm… Dan ga ik voor Jingle All the Way. met Arnold Schwarzenegger. Want TURBO MAN!

✩ Heb je ooit een witte kerst gehad?
Jazeker! Ik kan me alleen niet meer herinneren wanneer dat was :’D Volgens mij nog niet eens zo heel lang geleden?

✩ Waar breng jij meestal kerst door?
Bij mijn ouders en bij Dennis zijn ouders.

✩ Wat is je favoriete kerstliedje?
Ik denk Do They Know it’s Christmas Time. Ik merk toch altijd wel dat ik dit nummer altijd wel leuk vind om te luisteren. Al vind ik natuurlijk What’s This? ook helemaal geweldig als non-kerstklassieker, of zo :’D

✩ Open je cadeautjes op kerstavond?
Vroeger deden we dat wel altijd! Maar sinds een jaar of twee/drie openen we bij mij thuis en bij Dennis thuis de cadeautjes op eerste en tweede kerstdag. En dit jaar is het weer anders; op kerstavond openen we de cadeautjes bij Dennis thuis en op tweede kerstdag bij mij thuis.

IMG_7502_2

✩ Naar welke tradities met kerst kijk jij het meeste uit dit jaar?
De ‘traditie’ bij ons thuis was meestal dat we gingen gourmetten, maar dit jaar doen we weer eens wat anders. Hmm, ik weet niet echt wat voor verdere tradities wij thuis hebben, haha! Ik kijk er ook wel naar uit om met de honden bij de kerstboom te zitten en naar cadeautjes te staren want dat is leuk.

✩ Is je kerstboom nep of echt?
Neppe! Persoonlijk vind ik een neppe kerstboom mooier dan een echte. Een echte ruikt trouwens wel heel lekker, maar pas geleden heb ik ook gelezen dat je duizenden beestjes in huis haalt wanneer je een echte kerstboom in huis zet :’D Doe maar niet~

✩ Wat is je favoriete kerst eten/snoep?
Kerstkransjes! Die gevulde met die spikkels, hmmmmmm zo lekker ;3

✩ Eerlijk zijn! Koop je liever cadeautjes of krijg je ze liever?
Ik vind beide echt heel leuk om te doen eigenlijk. Ik vind het heel leuk om cadeautjes te krijgen en verrast te worden maar ik vind het ook wel heel leuk om cadeautjes te kopen en zo proberen het allerleukste te kopen voor iemand. En iemand anders zijn/haar blije gezicht te zien is ook altijd leuk!

✩ Wat is het beste kerstcadeau dat je ooit hebt gekregen?
Oef, moeilijk! Ik heb door de jaren heen een hoop leuke kerstcadeau’s gekregen. Ik vond de boxset van The Infernal Devices wel één van de leukste cadeau’s ooit denk ik. Ik had ook echt geen idee dat ik hem zou krijgen, omdat ik hem helemaal niet gevraagd had, haha :’D

IMG_7506_2

✩ Wat is jouw droomplek om te bezoeken rond kerst?
Kerst in Disneyland lijkt me echt wel heel gaaf! Of gewoon naar een plek waar super veel sneeuw ligt en waar duizenden lichtjes zijn, want van sneeuw en lichtjes word ik altijd wel vrolijk. Dat geeft ook echt zo’n kerstgevoel.

✩ Ben je een pro in inpakken, of faal je hard?
Ik ben geen pro maar ik faal ook niet hard :’D Ik vind het altijd wel leuk om te doen, dat wel, en dan probeer ik het ook netjes in te pakken. Vaak niet met lintjes en zo, omdat ik die niet in huis heb. Maar als ik die wel zou hebben, zou ik echt all out gaan!

✩ Maak je goede voornemens voor het nieuwe jaar?
Nee, eigenlijk niet. Ik vind het eerlijk gezegd altijd een beetje onzin omdat mensen zich negen van de tien keer er niet aan houden.

✩ Zo ja, hou jij je eraan?
Zie hierboven ;p

✩ Wat maakt kerst zo speciaal voor jou?
Het is gewoon zo gezellig versierd in huis, dat vind ik toch altijd wel mooi, speciaal en gezellig ^^

Wat zijn jouw plannen voor deze kerst?

10 Comments

 • Charelle

  December 23, 2015 at 9:33 am

  Yay je hebt hem ingevuld! 😀 The Nightmare Before Christmas is inderdaad ook echt Super! Ik heb die helemaal vergeten te noemen bij mijn kerstfilm favorieten! Ö En met de honden naar cadeautjes kijken, klinkt knusjes, haha! 🙂

 • Ellis

  December 23, 2015 at 12:01 pm

  Vind je een neppe kerstboom mooier dan een echte? gekke meid.

 • Lilian

  December 23, 2015 at 1:31 pm

  Jaaaa team neppe kerstboom! Wij hebben een kleine dit jaar, omdat we poesjes hebben 😀

 • sammie

  December 23, 2015 at 2:15 pm

  Erg leuke tag, misschien dat ik ‘m wel van je overneem 🙂

 • zwartraafje

  December 23, 2015 at 9:00 pm

  Wat een leuk inpakpapier. Blijkbaar is jullie appartement helemaal in kerstsfeer ondergedompeld. Morgen ga ik waarschijnlijk de hele dag bezig zijn met het maken van koekjes en pralines. Dat zijn immers de traktaties voor de grootouders én ouders. Op kerstavond gaan we bij mijn schoonouders vieren, met kerstdag zijn we rustig met ons tweetjes thuis en op tweede kerstdag gaan we bij mijn ouders vieren én lekker gourmet eten.

 • Kwante in Wonderland

  December 23, 2015 at 10:34 pm

  Disney is zo mooi met kerst! Aanrader! Ik ben ook team neppers, de geur heb je sprays voor 😉 ennuhhh Turboman is echt leuk!

 • Florentine

  December 24, 2015 at 7:09 pm

  Wat een heerlijk artikel! Ik houd van Kerst 🙂

 • robin

  December 25, 2015 at 12:17 am

  omg ja kerst in disney T.T; lijkt mij hemels~ maar ik ging ooit voor de lol kijken hoe duur overnachten in disney was (rond de herfst was het) en was rond de 2000 euro, wil niet weten hoe duur het met de kerst is haha! en kerstkransjes zijn zo lekker, heb ze alleen nog niet op D: btw ik heb mijn eerste pop figures besteld!! twee ge-preordered en een komt volgende week denk ik binnen.

 • diana

  December 28, 2015 at 9:13 pm

  Hopelijk heb je leuke dagen gehad? En leuke cadeau”s gekregen?!

  1. Lieke

   December 29, 2015 at 5:16 pm

   Jazeker! Binnenkort een Haul online ;3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post