Tag: I love Netflix

Netflix, ik kijk er bijna iedere dag naar. Meestal onder het eten even een aflevering van een serie en dan soms later op de avond nog wat afleveringen of een film. De laatste tijd speel ik een stuk minder games dus hanger ik vaker op de bank voor de tv. En ik moet zeggen – het voelt echt heerlijk om op de bank te hangen in je pyjama met een dekentje en zo half in slaap te vallen. Ik kwam deze Netflix tag tegen op verschillende blogs en vond het wel leuk om hem in te vullen!

Kijk je liever series of films op Netflix?
Beide eigenlijk. Soms ben ik meer in de mood om een paar afleveringen van een serie te kijken, en op andere momenten wil ik liever een film in één keer afkijken. Maar op het moment van schrijven, kijk ik liever series!

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?
Jazeker! Ik denk dat ik altijd wel bezig ben met het kijken van series. Pas geleden voelde ik me zo futloos en het enige wat ik wilde doen, was Gilmore Girls kijken – en dat deed ik. En nu ben ik weer verslaafd aan deze serie! Het blijft zo’n leuke serie, ik kan er echt geen genoeg van krijgen.

Ook kijk ik op het moment Dad of Light – en het is echt heel cringy. Het gaat over een vader en een zoon die vroeger samen Final Fantasy speelden. Nu, jaren later, werkt de vader heel hard en heeft hij nog amper tijd voor zijn zoon. Dan krijgt hij van zijn zoon een Playstation 4 samen met Final Fantasy XIV (die MMO speel ik zelf ook) – en het is zo’n slechte serie, haha. Ik lig echt iedere keer weer in een deuk wanneer ik het kijk :’D

Wat is je Netflix serie top 5?
1. Gilmore Girls
2. Stranger Things
3. Orphan Black
4. 13 Reasons Why
5. New Girl

Wat is je Netflix film top 5?
1. Vaiana
2. Zootropolis
3. Inside Out
4. The Jungle Book
5. The Dark Crystal

Kinderfilms ftw!

Wat is je favoriete Netflix snack?
Chips! Of Chio – zo’n zak met gemengde zoutjes~

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?
Het liefst op TV, maar soms kijk ik het ook op de computer terwijl ik bezig ben in mijn Bullet Journal. Als ik heel moe ben, en geen zin meer om na Netflix nog op te staan, kijk ik het ook wel eens in bed op mijn iPad. Lekker lui ;3

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Met pijn in mijn hart zeg ik toch A Series of Unfortunate Events. Ik had er zoveel meer van verwacht. Ik denk dat ik tot nu toe nog steeds maar twee afleveringen gekeken heb, omdat ik gewoon geen zin had om verder te kijken. Wel vind ik het allemaal mooi gemaakt en zo maar tja, ik weet niet precies wat het is.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?
Supernatural en Game of Thrones! En Guardians of the Galaxy moet terugkomen op Netflix. En dan mag deel 2 er ook meteen bij~

Wat zou jij toevoegen op Netflix?

7 Comments

 • Madelon

  September 18, 2017 at 4:05 pm

  Wat een leuke, originele tag! Mag ik hem misschien een keer overnemen? En poen, wat zou ik toevoegen… Ik mis nog beste wat. Super Natural is een goede en the Tudors denk ik. En oh ja Buffy the Vampire Slayer mis ik

  1. Lieke

   September 18, 2017 at 6:32 pm

   Natuurlijk mag je hem overnemen! Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden πŸ˜€

 • sammie

  September 18, 2017 at 9:17 pm

  Stranger Things seizoen 1 vond ik ook geweldig. Zelfs mijn vriend vond het een spannende serie. A Series of Unfortunate Events vond ik ook een tegenvaller, ik heb zelf 4 afleveringen gekeken dacht ik, maar ook gestopt. Gewoon niet zo leuk en lijkt teveel op het originele verhaal.

 • NerdyGeekyGanboy

  September 18, 2017 at 10:12 pm

  A series of unfortunate events is inderdaad een tegenvaller! Van mij mogen ze wel alle PokΓ©monseizoenen erbij stoppen B)

  1. Lieke

   September 20, 2017 at 10:20 pm

   Oeh ja, goeie!

 • Anneke

  September 20, 2017 at 9:58 am

  Oeh, dit is echt een tag voor mij. Ik denk dat ik ‘m ook ga invullen.
  En… Ik vond Vaiana dus echt helemaal niks.

 • Martine

  October 2, 2017 at 12:28 pm

  Netflix is love, netflix is life
  als je een beetje van een serie houdt die afwisselt: Black Mirror
  Zitten echt leuke afleveringen tussen!
  Zelf kijk ik nu heel veel RuPaul’s DragRace op Netflix (don’t ask… het is geweldig) en ik zit te wachten op het nieuwe seizoen van The 100! (ook een leuke serie trouwens!)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post