Nieuwe Harry Potter boeken waar ik naar uit kijk!

Oh jongens, in oktober en november komen er toch weer een hoop nieuwe Harry Potter boeken uit, dat ik alvast maar moet gaan beginnen met sparen (al ben ik daar misschien nu al te laat mee). Er lijken er steeds meer bij te komen en het zijn er zo veel, dat ik ze allemaal even voor mezelf op een rijtje moet zetten. En ik dacht, hmm, misschien vinden jullie dat ook wel handig!

harry_potter_and_the_prisoner_of_azkaban_illustrated_edition_02_make_it_personal
Allereerst een nieuwe Illustrated Editon – yes! Nu heb ik Harry Potter and the Prisoner of Azkaban net weer herlezen (want ik had zo’n zin om een Harry Potter boek te lezen en ik kon niet wachten tot 3 oktober) dus tja – dan nog maar een keer in oktober. Ik kan haast niet wachten om weer een boek toe te voegen aan mijn Illustrated Editions collectie ;D

Reserveer bij bol.com

harry_potter_monster_book_of_monsters_replica_02_make_it_personal
Oké, de prijs van dit boek is misschien een beetje overkill – hij gaat namelijk €300,- kosten ^^” Maar goed, het is ook niet voor niets een replica natuurlijk! Volgens bol.com is hij nu officieel voor het eerst te koop in Nederland?

Reserveer bij bol.com

harry_potter_a-history_of_magic_02_make_it_personal
Naar dit boek ben ik denk nog wel het meest benieuwd naar, het is namelijk een boek van de Exhibition. Blijkbaar staan er exclusieve manuscripten, schetsen en illustraties in. Maar ook hoe de verschillende lessen op Hogwarts in elkaar zitten etc. Het klinkt allemaal een beetje vaag, dus ik ben heel benieuwd hoe het er van binnen uit ziet!

Reserveer bij bol.com

harry_potter_a_journey_through_a_history_of_magic_02_make_it_personal
Volgens mij is dit een beetje hetzelfde boek als A History of Magic… maar dan voor kinderen? Ik heb echt geen flauw idee, maar de omschrijving is in ieder geval bijna precies hetzelfde?!

Reserveer bij bol.com

harry_potter_the_art_of_harry_potter_make_it_personal
Als het goed is, is dit een artbook over hoe het er aan toe ging op de set en hoe de films precies tot stand zijn gekomen. Het boek From Page to Screen is al een tijdje uit, waarin er ook omschreven wordt hoe de boeken omgetoverd zijn in de films. En aangezien die behoorlijk dik is, ben ik heel benieuwd wat er zoal in The Art of Harry Potter staat!

Reserveer bij bol.com

harry_potter_pensieve_memory_set_make_it_personal
Dit is eigenlijk geen boek, maar een notitieboekje! Een heel mooi notitieboekje met quotes van de films door het boekje heen. Ook zit er een pen bij in de vorm van Dumbledore’s toverstaf en nog twee flesjes waar in de film de herinneringen in worden bewaard. Ik heb eigenlijk geen flauw idee wat die flesjes verder nog voor nut hebben, maar ze zijn in ieder geval pretty~

Reserveer bij bol.com

harry_potter_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_illustrated_edition_make_it_personal
Als het goed is, is dit het originele Fantastic Beasts and Where to Find Them boekje en niet het Screenplay boek. En dat zou echt wel super tof zijn! Ik kan niet wachten om mooie illustraties te bekijken van de Fantastic Beasts ;D De Illustrator is dit keer niet Jim Kay (die ook de andere Illustrated Editions van de Harry Potter boeken heeft gemaakt) maar Olivia Lomenech Gill, waar ik persoonlijk nog nooit van gehoord heb.

Reserveer bij bol.com

harry_potter_the_wand_collection_make_it_personal
Dit ziet er uit als een heel fancy en mooi vormgegeven boek. In The Wand Collection wordt er dieper ingegaan op alle toverstokken van verschillende wizards en witches.

Reserveer bij bol.com

Naar welk nieuw Harry Potter boek kijk jij het meeste uit?

10 Comments

 • Madelon

  September 15, 2017 at 8:54 am

  Oh the History of Magic lijkt me tof! En de Wand Collection! En the Art of Harry Potter ook wel.. Hmm, ik denk dat ik ook flink moet gaan sparen haha! Leuk overzicht trouwens 🙂

 • Annabel

  September 15, 2017 at 11:23 am

  Ik wil het allemaal!! ???

 • Eva

  September 15, 2017 at 1:52 pm

  Ohh wat tof!! Ik ben heel benieuwd naar The History of Magic en The Art Of Harry Potter! 😀 Ben in juli weer begonnen met het lezen van de boeken (nu bij deel 4) en vind het echt weer helemaal geweldig <3

 • Emmy

  September 15, 2017 at 2:29 pm

  Ik heb bijna alles nodig. Gewoon. Gewoon.

 • NerdyGeekyGanboy

  September 16, 2017 at 11:36 am

  Oeh wauw, dat zijn er nog meer dan ik had verwacht! Ik ben blij dat ik eind oktober jarig ben… :’)

 • Annemieke

  September 16, 2017 at 9:28 pm

  Echt te veel haha. Zo jammer dat het Monster Book of Monsters zo duur gaat worden, haha. Die had ik stiekem wel nodig eigenlijk. Ik ben wel benieuwd naar A History of Magic en The Illustrated edition of Fantastic Beasts. En de derde geillustreerde trouwens ook maar ik heb de tweede nog niet en ik weet nog niet zo goed wat ik daar mee wil. Wil ik die uiteindelijk ook allemaal en dan heb ik de serie voor de derde keer compleet (engels voor mij, nl voor mij man) of laat ik het? Maar ze zijn zo mooi. Grrr.

 • zwartraafje

  September 21, 2017 at 10:04 am

  Het maken van een eigen Monster Book of Monsters staat al een hele tijd op mijn nogal lange DIY-lijst. Echt, wanneer ik iets leuk vind maar het veel te duur is, dan probeer ik het nogal vaak eerst zelf te maken. Dat gaat er natuurlijk niet exact hetzelfde uitzien maar ik hou wel budget over om andere dingen te kopen.

  De geïllustreerde edities van zowel Harry Potter and the Prisoner of Azkaban als Fantastic Beasts bijvoorbeeld. Want die zou ik allebei heel graag willen hebben.

  1. Lieke

   September 22, 2017 at 9:21 am

   Dat is echt wel een heel leuk idee ja! En wat maakt het uit dat hij er niet helemaal officieel uit ziet, dan heb je wel een uniek exemplaar ;D

 • Dq

  September 30, 2017 at 6:16 pm

  Aaah ik kan niet wachten tot de nieuwe geïllustreerder Harry Potter uitkomt! Ik heb 3 oktober een herinnering in mijn agenda geplaatst want dan ren ik naar de boekenwinkel! Xx

 • Dancing out of September 2017 – A Dance With Books

  October 1, 2017 at 7:12 am

  […] this idea! It is good to give back a little to society. ⌘ Lieke from Make it Personal shares a list of Harry Potter books being released later this year. ⌘ Liesbet from Zwaartraafje shows how to make a great and easy pixie lantern! ⌘ Joany from […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post