Collective Haul Groningen (Primark en meer!)

Laatst was ik samen met Dennis naar Groningen geweest. We wilden daar wel eens een keer gaan winkelen dus hadden we daar een overnachting geboekt. En ik moet zeggen – Groningen was best een gezellige stad om te winkelen! Er waren een heleboel leuke winkeltjes (inclusief een Primark!) en daarom kon ik natuurlijk ook niet met lege handen naar huis gaan!

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_02_make_it_personal

De Grisha trilogie had ik nog steeds niet compleet. Nu zijn de boeken al een tijdje te koop voor maar €12,50. Eindelijk kwam ik Dreiging en Duisternis tegen bij boehandel Van der Velde, dus nu heb ik de trilogie helemaal compleet! Tijd om hem eens een keertje te gaan marathonnen~

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_03_make_it_personal

Bij de Nedgame kocht ik Radiant Historia, een al wat oudere game voor de Nintendo DS. Deze game stond echt al jaren op mijn Wishlist en het was ook een beetje een impuls aankoop, omdat hij voor een wat oudere game, niet heel goedkoop was. Ik heb hem al eventjes gespeeld, en ik vind hem echt heel tof!

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_06_make_it_personal

Bij een heel apart winkeltje genaamd Folk, kocht ik deze leuke kaart! Ik vond de wolf zo derpy die er op staat~

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_07_make_it_personal

Dan op naar de Primark! Ik kwam deze mok tegen van Winnie the Pooh. Toen ik klein was, was ik helemaal weg van Winnie the Pooh. Ik stond nog even te twijfelen, maar ik had deze mok nog nergens anders gezien – dus ik nam hem maar mee!

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_08_make_it_personal

Dit notitieboekje van Gryffindor heb ik niet in Groningen gekocht. Op de terugweg gingen Dennis en ik namelijk nog langs de Primark in Nijmegen, waar ik ook dit notitieboekje had gevonden. Ik heb geen idee of ze deze ook hebben in Groningen – ik was helemaal vergeten om er naar op zoek te gaan!

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_04_make_it_personal

Dit Hogwarts bord was ook echt een impuls aankoop. Hij zit nog in plastic, omdat ik eigenlijk niet goed weet wat ik er mee moet doen ^^” Ik vind hem wel leuk, dus hij krijgt ooit nog wel een leuk plekje hier in huis.

collective_haul_shoplog_groningen_pimark_05_make_it_personal

Het eerste kussentje is in the pocket! Er lagen er niet heel veel meer van, maar ik ben heel blij dat ze deze hadden! Nu de overige kussentjes nog – dan ben ik helemaal blij!

Oh ja! En ik kocht ook nog een sjaal bij de Primark. Die lap stof die je op iedere foto erbij ziet liggen, dat is hem :’D

Ik wilde nog even mededelen dat op de dag dat ik deze foto’s maakte, het heel bewolkt was en het stond de hele dag te regenen. Helaas had ik dus niet het perfecte daglicht, vandaar dat ik ook niet super blij ben met het resultaat van deze foto’s. Sommige stukken zijn veel te overbelicht terwijl andere weer te donker zijn :c

Heb jij nog wat leuks gescoord laatst?

5 Comments

 • Angela

  September 20, 2017 at 11:21 am

  Je hebt echt super leuke dingen gekocht! Zo te zien moet ik de Primark maar eens een bezoekje brengen als ik dit zo zie.. En die winnie de pooh mok is echt ge-wel-dig! Love it!

 • Annemieke

  September 20, 2017 at 8:43 pm

  Ooooh die winnie de poeh mok is geweldig. Die heb ik nog niet langs zien komen verder op social media. Ik heb begin van de maand een ravenclaw notitieboekje en kussentje gescoord bij primark. πŸ™‚

 • NerdyGeekyGanboy

  September 23, 2017 at 9:46 am

  Mooie buit hoor! De Primark is lekker bezig met hun Harry Potter-spullen, haha πŸ˜€

 • zwartraafje

  September 23, 2017 at 11:19 pm

  Ik hoopte deze week enkele spulletjes op de kop te tikken in Hasselt maar ze hadden echt NIETS van de dingen die ik zocht. Dat er ook notitieboekjes zijn ontdekte ik zelfs pas zonet dankzij jouw blogpost.

 • Maud

  September 25, 2017 at 11:55 am

  Nu wil ik echt naar de Primark!!! Nou ja even wachten tot de vakantie πŸ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post