Funko Pop! Demogorgon

Wow – dat is lang geleden dat ik een Funko Pop! in het zonnetje heb gezet. Op het moment van schrijven heb ik alweer meer dan 30 (!) Funko’s in mijn bezit. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken van mijn Funko’s dus… Funko Friday anyone? Wie weet…

Vandaag is het tijd om de Demogorgon uit één van mijn favoriete series, namelijk de Netflix Original Stranger Things, te reviewen. En laat ik maar meteen met de deur in huis vallen – zijn hoofd is véél te zwaar voor zijn lichaam.

funko_pop_demogorgon_stranger_things_02_make_it_personal

Nadat ik de Demogorgon in mijn boekenkast gezet had, ging hij met de dag steeds meer naar voren hangen – totdat hij plots helemaal voorover op de grond viel en ik me rot schrok (slecht geweten, it’s aliiiiiive).

funko_pop_demogorgon_stranger_things_03_make_it_personal

Begrijp me niet verkeerd – de details van deze Funko zijn prachtig! De paint job is ook erg goed gedaan bij deze Funko, voornamelijk met al die kleine tandjes.

funko_pop_demogorgon_stranger_things_04_make_it_personal

Ook het lichaam is heel gedetailleerd en hij staat ook zo lekker creepy met z’n arm naar voren – alsof hij ieder moment kan gaan bewegen~

funko_pop_demogorgon_stranger_things_05_make_it_personal

Vooral op de bovenstaande foto kun je goed zien dat hij helemaal scheef hangt en dat hij niet stabiel op zijn standaard staat. Ik had op internet gelezen dat ik niet de enige ben die dit probleem heeft. Het ligt dus echt aan de figurine!

funko_pop_demogorgon_stranger_things_06_make_it_personal

Kontje!

Al met al een erg gave Funko POP! met hele mooie details. Het enige jammere is dat hij gewoon veel te zwaar is. Wanneer je hem in het doosje bewaard, zul je hier natuurlijk geen last van hebben!

Heb jij een Funko POP! van Stranger Things?

3 Comments

 • Dq

  September 30, 2017 at 6:13 pm

  Ik heb hetzelfde probleem een beetje met Funko Daenerys van Game of thrones met het draakje. Die heeft hele kleine benen en voetjes, waardoor ze heel snel valt als ze op een tafel of rek staat wat nog wel eens beetje beweegt (heb er zelfs al keertje één kapot laten vallen, dus nu een nieuwe gekocht…). Nu staat ze op een onbeweegbare vensterbank, dat werkt wel 😉 Xx

  1. Lieke

   September 30, 2017 at 6:22 pm

   Die heb ik ook! Bij mij is die ook een keer kapot gevallen, maar toen kon ik het voetje nog lijmen. Maar ik snap helemaal wat je bedoeld, haha!

 • Martine

  October 2, 2017 at 12:25 pm

  Hij wilt je gewoon pakken, verplaatst zich steeds dichterbij je 😛
  Wel jammer dat het zwaartepunt dan hoger zit 🙁 Hopelijk valt ie nu minder vaak om

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post