Tag: Gilmore Girls

De laatste tijd ben ik weer helemaal verslaafd aan de serie Gilmore Girls. Ik lig ‘s avonds heel vaak op de bank om één van mijn favoriete series weer eens opnieuw te kijken. Op internet kwam ik verschillende Gilmore Girls tags tegen. Deze heb ik gecombineerd en vandaag kun je mijn antwoorden op de vragen lezen!

Hoe heb je Gilmore Girls ontdekt?
Volgens mij is het heel lang op TV geweest hier in Nederland. Ik weet nog wel dat mijn ma het altijd keek, en ik vond het er altijd saai uitzien, haha! Tot ik op een keertje een keer mee keek, ik vond het stiekem toch wel heel leuk. Ik kan me nog wel herinneren dat later mijn pa ook mee ging kijken en dat zelfs hij het ook leuk vond!

Ben je in het bezit van de DVD collectie?
Nee, ik zelf niet. Mijn mammie wel, die had een keer de DVD collectie voor kerst gekregen! Natuurlijk had ik er ook gebruik van gemaakt, maar nu alle afleveringen op Netflix staan, is dat ook niet echt meer nodig.

Wat is je favoriete seizoen?
Seizoen 2 en 3 zijn wel mijn favorieten! Ik kan niet echt kiezen. Ik vind het leuk als Rory in een relatie is met Dean, maar ook wanneer ze in een relatie is met Jess.

Wat is je minst favoriete seizoen?
Seizoen 6 of 7. Seizoen 6 omdat Lorelai en Rory dan ruzie hebben en ik vind het zo jammer dat je ze dan zo weinig bij elkaar ziet. En seizoen 7 omdat er gewoon een vaag einde zat aan het seizoen.

Wie is je favoriete personage?
Naast Lorelai en Rory, vind ik Luke ook echt geweldig!

Wie is je minst favoriete personage?
Francie, die samen met Rory op Chilton zat. Ik kan haar wel schieten – ze is zo gemeen! En als we het binnen Stars Hollow houden, dan denk ik Taylor Doose. Ik vind hem best wel vervelend. Of Jason Stiles, die in seizoen 4 een relatie krijgt met Lorelai.

Ben je Team Jess, Dean of Logan?
Team Jess! Alhoewel Dean veel beter was voor Rory, vind ik Jess ook wel heel goed bij haar passen omdat hij veel leest en ook heel slim is. Met Logan heb ik dan weer helemaal niks.

Team Luke of Christopher?
Team Luke! Luke is geweldig, Christopher vind ik ook maar vervelend. Die komt alleen opdagen wanneer het hem een keertje uitkomt.

Lorelai of Rory?
Lorelai! Ik vind haar humor gewoon geweldig!

Als je Stars Hollow zou kunnen bezoeken, waar zou je dan heen gaan?
Naar Luke’s diner natuurlijk ;D Een lekkere grote kop koffie drinken en pannenkoeken eten – nom~

Wat zou je stelen van de Gilmore Girls set?
Ik denk een koffiekopje uit Luke’s diner. Of de epische apenlamp uit Lorelai en Rory’s huis.

Zou je liever alleen koffie drinken en nooit meer Pop Tarts eten, of zoveel Pop Tarts eten als je wilt, maar nooit meer koffie drinken?
Alleen koffie drinken, ik eet sowieso toch al nooit Pop Tarts. Alhoewel, de keren dat ik ze op heb, vond ik ze wel heerlijk zoet.. Hmm..

Wat vond je van Gilmore Girls: A Year in the Life?
Ik vond het wel leuk, maar toch had ik er meer van verwacht! Ik vond Rory heel anders geworden. Ze heeft zo hard gestudeerd, en nog steeds had ze geen baan gevonden wat echt bij haar past. Ohh en die Stars Hollow musical vond ik echt verschrikkelijk saai en langdradig! De tweede keer dat ik A Year in the Life keek, heb ik dat gedeelte gewoon overgeslagen. De #lastfourwords waren echt wel killing. Ik hoop zo erg dat er nog een vervolg komt!

Ben jij Team Jess, Dean of Logan?

Bron foto: 1

4 Comments

 • Rowan

  September 25, 2017 at 10:53 am

  Oh wat een leuke tag! Deze ga ik zeker overnemen als dat goed is 😀 Ik ben zelf denk ik team Logan, al ben ik wel een beeetje op hem afgeknapt in Year in the Life. Jess vond ik daarentegen in YITL wel héél leuk en hij lijkt altijd tot Rory door te kunnen dringen en heeft altijd het beste met haar voor. Dean heb ik daarentegen nooit echt heel leuk gevonden ofzo :’)

  1. Lieke

   September 25, 2017 at 11:52 am

   Natuurlijk mag dat! En Jess lijkt inderdaad altijd tot Rory door te kunnen dringen inderdaad!

 • Madelon

  September 25, 2017 at 4:21 pm

  Wat een leuke tag! Poeh ik heb niet echt een voorkeur, of nou ja ik vind Dean echt verschrikkelijk. Vooral omdat hij steeds “the perfect boyfriend” werd genoemd, terwijl ik de helft van zijn acties onacceptabel vond. Maar misschien ligt dat aan mij haha

 • Anneke

  September 25, 2017 at 8:16 pm

  Vroeger vond ik die ruzie tussen Lorelai en Rory ook niet leuk, maar toen ik de serie twee jaar geleden weer keek, vond ik het juist wel wat hebben. Het is denk ik wel goed voor ze geweest om tijdelijk van elkaar gescheiden te zijn.
  Hmmmmmmmm wat een moeilijke vraag. Ik vind Logan echt een balletje, maar hij haalt wel het avontuurlijke in Rory naar boven. Dean is hartstikke lief, maar hij houdt haar tegen in al haar dromen. Dus ja, dan denk ik ook Jess.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post