Funko POP! Niffler

Na het zien van Fantastic Beasts and Where to Find Them was de Niffler meteen mijn favoriete beestje. En vandaag is de dag om hem te beoordelen als een Funko POP!

De Niffler funko is een hele tijd echt super populair geweest en was ook telkens overal uitverkocht. Ik kan me nog wel herinneren dat ik super blij was toen ik hem tegenkwam bij een stand de afgelopen keer op Animecon!

funko_pop_niffler_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_make_it_personal_02

Allereerst – kijk nou! Hij is echt ontzettend schattig! Hij ziet er ook zo ondeugend uit met al dat geld dat hij in z’n buidel heeft zitten.

funko_pop_niffler_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_make_it_personal_03

Laten we even kijken naar een close-up van zijn buidel. Hij houdt één van z’n muntjes stevig vast en de rest van de muntjes heeft hij in zijn oneindige buidel gepropt.

funko_pop_niffler_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_make_it_personal_04

Aan de achterkant is hij gewoon volledig zwart. Je kan wel goed de structuur van de haartjes zien zitten. Wat mij wel opviel is dat zijn lichaampje veel zwarter is dan zijn hoofdje. Het glimt ook wat meer, dus dat is jammer! Maar als je hem gewoon op de plank hebt staan, valt dat niet heel erg op.

funko_pop_niffler_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_make_it_personal_05

Ik vind de paint job ook echt heel mooi gedaan. Vooral dat het allemaal in elkaar overloopt op z’n gezicht. En zittende POP’s zijn echt mijn favoriet – ze kunnen in ieder geval nooit zo makkelijk omvallen!

funko_pop_niffler_fantastic_beasts_and_where_to_find_them_make_it_personal_06

Wie is jouw favoriete personage uit ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them?

5 Comments

 • Maud

  September 29, 2017 at 12:21 pm

  Ik heb deze voor een vriendin gekocht en ik ben zo jaloers op haar haha

 • Emmy

  September 30, 2017 at 9:37 am

  Niffler is bae.

 • Dq

  September 30, 2017 at 6:10 pm

  Aah ik zag m voorbij komen op Insta! Zo leuk!! Ik wil m ook haha. Xx

 • Martine

  October 2, 2017 at 12:24 pm

  Je begint me langzaam enthousiast te maken over popfigures met al die leuke blogposts!
  Misschien toch maar wat meer ervan kopen

 • zwartraafje

  October 6, 2017 at 4:25 pm

  Newt is zo’n schatje. Ik vind het nog steeds jammer dat die prachtige funko van hem (inclusief koffer en Hufflepuff sjaal) een gelimiteerde editie was die (als ik het goed begrepen heb) enkel op een Amerikaanse Convention werd aangeboden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post