Tag – Get to know me

Deze tag heb ik ingevuld op 13 januari 2013

Ook ik zie de ‘Get to know me’-tag de laatste tijd erg vaak op verschillende blogs voorbijkomen. Zelf vind ik het erg leuk deze tages te lezen, om andere bloggers een beetje beter te leren kennen.

Geboortedatum?
Ik ben geboren op 7 november in 1991.

Hoe lang ben je?
Niet zo lang, iets van 1.63 meter.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Laat ik er maar eens uit gaan, anders wordt het weer zo laat.

Waar ben je op dit moment?
Ik ben thuis en ik zit op bed deze tag in te vullen.

Single/relatie?
Ik heb een relatie met Dennis, we zijn nu al 2 jaar en 9 maanden samen.

65592_498905526809278_821164704_n

Samen met Dennis :3 Mijn hoofd is raar.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Dit vind ik altijd zo moeilijk, haha! Ik ben creatief, nerd-ish (lees: boekenwurm/gamer), perfectionistisch (behalve als ik héél lang over iets doe en ergens geen zin meer in heb, dan raffel ik het gewoon af), ik heb totaal geen geduld (nja, niet erg veel), koppig, nieuwsgierig en dat was het wel denk ik?

Wat zou je op dit moment graag willen?
Dat ik een hoop games die in mijn kast staan, nu eens een keertje uitgespeeld heb. Hetzelfde geldt voor boeken.

Wat is je doel in het leven?
Een kinderboek of een boek schrijven! Schrijven vind ik echt heel erg leuk om te doen. Succesvol worden met bloggen lijkt mee ook wel heel leuk. Maar het is de vraag of dit gaat gebeuren! Ik vind het sowieso wel heel leuk om te doen.

Waar ben je bang voor?
Dit lees je misschien wel heel vaak, maar ook ik ben bang voor spinnen, haha! Een serieus ding waar ik ook bang voor ben is het verliezen van een dierbare.

Heb je je rijbewijs?
Nope, nog niet! Ik ben van plan om hem te gaan halen nadat ik klaar ben met mijn MBO opleiding.

Nagellak of lippenstift?
Nagellak! Ik draag het eigenlijk altijd. De momenten waarop ik het niet draag, zijn de momenten waarbij ik nagellak er net heb afgehaald om er vervolgens weer nieuwe op te doen, haha!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Dat is toch wel de lente. Niet te warm, niet te koud, gewoon precies goed.

418965_463522290347602_1250024133_n

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja, maar er zit geen haast achter.

Ben je een healthy-freak?
Nee, echt totaal niet, haha.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
De kleur van mijn haar is bruin. Het zit een beetje een midden-bruin; niet te donker, niet te licht. De lengte is euhm, tja, het hangt over m’n schouders?

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Qua kleren, Een zwarte skinny jeans en wat langere truitjes. Qua make-up, ik weet het niet! Ohja, ik wil de nieuwe Limited Edition van Catrice wel heel graag, de Neo Geisha collectie. Maar die is alleen nog niet verkrijgbaar.

Heb je tattoos?
Nope! Ik wou er altijd heel graag een tattoo. Maar tegenwoordig niet meer eigenlijk.

Heb je piercings?
Nee, ook al niet. Alleen gaatjes in mijn oren, 5 stuks.

Draag je een bril?
Ja, ik ben best wel blind, haha!

Wat is jouw perfecte pizza?
Salami pizza vind ik altijd heel lekker.

387347_327382203961612_1129168346_n

Tekening van Link (The Legend of Zelda), ingekleurd met Copic Markers.

Favoriete eten/drinken?
Hmmm… broodjes van de Subway vind ik wel heel lekker! Maar die eet ik helaas bijna nooit, misschien dat ze daarom juist zo lekker blijven. Mijn favoriete drinken is toch wel ijsthee denk ik, van die goedkope is echt het allerlekkerst!

Wat is je favoriete parfum?
Ik heb eerlijk gezegd niet zo veel parfum. Black Star van Avril Lavigne draag ik toch wel het meeste.

Wat is het laatste wat je kocht?
Ik denk dat dat de ‘Trine’ collectie was op steam. Trine, Trine 2 en Trine 2 uitbreiding was dat.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Toen lag ik lekker te slapen.

Favoriete ijsje?
Toblerone ijs, nomnom!

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik ben een hevige slaper. Ik slaap ook echt 9/10 uur per nacht. Vroeg opstaan vind ik heel moeilijk.

Wat zijn je plannen voor 2013?
Slagen voor mijn MBO opleiding, beginnen met het halen van mijn rijbewijs, werk zoeken is misschien ook wel handig en verder weet ik het eigenlijk nog niet echt!

409167_350310841668748_1657712058_n

Secret of Mana, mijn favoriete game <3

Met hoeveel kussens slaap jij?
Er liggen vier kussens op mijn bed maar ik slaap er maar met twee.

Ben je een ochtend of avond persoon?
Ik ben een avondpersoon.

Ben je geordend of rommelig?
Ligt eraan met wat eigenlijk. Mijn bureau is verschrikkelijk rommelig, ik leg er alles op wat er ook maar niet op hoort te liggen. Maar dingen zoals games/films orden ik altijd op alfabetische volgorde! Ja, ik heb echt geen leven.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Dennis <3 En deel 2 van The Hobbit!

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Dat ik een (kinder)boek heb geschreven en uitgegeven. Dat ik al de boeken en games die in mijn kast staan heb uitgelezen en uitgespeeld. Dat ik getrouwd ben en waarschijnlijk ook al kinderen heb, haha! Zo raar om over na te denken. Maar over 10 jaar ben ik al 31, dus dan moet het onderhand al wel gebeurd zijn, vind ik.

429382_362321457134353_2056010871_n

Blije Beertje met kapotte bal.

Wie mis je op dit moment?
Dennis :c Moet weer een week wachten voordat ik hem weer zie. En Beertje, onze vorige hond (labrador).

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Ik heb echt geen flauw idee. Vind het heel moeilijk om dat over mezelf te zeggen.

Ben je verlegen?
Ja, best wel. Vooral als ik iemand niet ken, dan ben ik heel stil. Als ik me op m’n gemak voel, dan heb ik nergens problemen mee. Maar ik ben meestal niet het type dat iemand die ik niet ken, aan gaat spreken.

Heb je een accent?
Ik denk het wel? Ik heb die bekende zachte ‘G’ omdat ik heel m’n leven al in Brabant woon. Ik praat soms wel een wat plat Brabants, maar niet hele zinnen of zo, maar meer woorden gemengd met goede Nederlandse woorden. En zoals Silvy al zei, wij hier in het westen van Brabant zeggen ‘Oudoe’ in plaats van ‘Houdoe’, klinkt toch veel vetter, toch? Ik vind van wel, haha.

Zussen/broers, hoe oud?
Ja, ik heb één broer van 24.

281678_532031283496702_1394029360_n

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Doordeweeks als ik naar school/stage moet dan sta ik vroeg op, pak de fiets en ga weg. Naar school kan ik fietsend, naar stage moet ik eerst naar het station fietsen, dan de trein pakken en dan de bus. Breng de hele dag daar door en ga weer naar huis. Dan ga ik eten en ‘s avonds op m’n laptop. Ik praat iedere avond wel met Dennis over skype en ga meestal nog gamen en/of lezen.

In het weekend ga ik laat naar bed en slaap ik lekker uit. Ik ben dan meestal bij Dennis of Dennis is bij mij. We gaan naar de stad of naar vrienden en gamen wel veel, haha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post