Friends With Benefits

Het is net uit met je ex-vriend/vriendin (daarom is het nu ook je ex) en na een tijdje heb je wel weer eens zin om met iemand het bed te delen. Je wilt dat hier echter geen serieuze relatie aan verbonden wordt. Wat doe je dan? Juist, je duikt het bed in met een vriend/vriendin.

friends_with_benefits_2011_1600x1200_193238

Bron foto: MattTrailer.com


Het verhaal begint als Jamie en Dylan gedumpt worden door hun geliefde. Ze willen beide geen serieuze relatie meer met iemand aangaan.

Dylan krijgt een baan aangeboden in New York, voor de redactie op een tijdschrift. Jamie, een headhunter, haalt Dylan op van het vliegveld omdat hij geheel onbekend is in New York. Maar dat niet alleen, ze laat hem ook een aantal verschillende plekjes in New York zien. Inclusief haar appartement.

Dylan en Jamie worden goede vrienden en tijdens een avondje gezellig op de bank film kijken, begint Dylan erover dat hij niet snapt dat een relatie niet zoals een potje tennis kan zijn, puur fysiek. Dylan en Jamie sluiten een deal; ze gaan samen het bed delen maar willen absoluut geen relatie. Zo gezegd, zo gedaan.

Kunnen Dylan en Jamie bevriend met elkaar blijven? Of krijgt de één toch gevoelens voor de ander?
Friends-with-Benefits2
Bron foto: Film.com

Friends With Benefits valt onder het genre Romantische Komedies. Ikzelf vind Romantische Komedies altijd heel leuk! En zo ook vond ik Friends With Benefits de moeite waard. Ik had eigenlijk gedacht dat er niks aan zou zijn, dat het echt alleen maar over seks zou gaan, maar dit viel reuze mee.

Het enige irritante aan de film vond ik de momenten waarop Justin Timberlake ging zingen. Ja, ik weet het, hij was eerst een zanger en is overgestapt naar acteren (of zingt hij nog steeds?). Waarom houdt hij niet gewoon zijn mond als het op zingen aankomt? Maar goed, dit zien we even door de vingers.

Friends With Benefits is dan misschien een beetje cliché, maar wij meiden houden daar meestal wel van! Ik zou zeggen; kijken dus als je van Romantische Komedies houdt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post