Favorite Songs (jan ’13)

Aan het eind van iedere maand wil ik even mijn favorieten qua muziek op een rijtje zetten. Waarom? Omdat ik zelf een grote muziek-freak ben, ik luister zo’n beetje dag en nacht muziek. Ook kan ik heel afwisselbaar zijn als het om muziek gaat. Zo ga ik van pop naar metal, van instrumentaal naar rock en ga zo maar door! Zo kom ik zo’n beetje iedere maand wel achter nieuwe muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Want wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen!

Oké, ik heb deze maand Peter Hollens ontdekt. Wauw, wat is hij geweldig! Ik ben helemaal verslaafd aan zijn nummers. Hij is gewoon iemand die covers zingt en ze op youtube plaatst. Máár.. hij gebruikt geen instrumenten, alleen zijn eigen stem! Dat maakt het zo geweldig.

Peter Hollens – Somebody That I Used To Know


Somebody That I Used To Know, origineel van GotYe. Ik vind de versie van Peter Hollens echt een stuk mooier.

Peter Hollens – We Are Never Getting Back Together


We Are Never Getting Back Together, ik denk dat vele van jullie dit nummer wel kennen, origineel van Taylor Swift. Ik vind beide versies echt heel leuk! Ik kan niet goed kiezen welke ik nou mooier vind.

Nickelback – Lullaby


Wauw, deze video heeft me echt geraakt. Zó mooi.. Echt kippenvel van het begin tot het eind. Toen ik hem voor de eerste keer zag, had ik zelf tranen in mijn ogen, omdat je diep van binnen weet, dat dit iedereen kan overkomen. Verder is het gewoon een super mooi nummer!

Taylor Swift – I Knew You Were Trouble


Dit nummer is zó vet! En toen ik zag dat deze mooie video er bij was gemaakt, vond ik het nummer nog leuker! Ik vind het ook erg leuk dat ze er een verhaaltje bij vertelt, dit zie je niet vaak. De video laat ook precies zien waar het nummer eigenlijk om draait.

Taylor Swift – Mine


Al een wat ouder nummer van Taylor Swift, maar sinds kort ben ik ook helemaal verslaafd aan dit nummer, haha! Jammer dat ik het niet eerder kende. You are the best thing, that’s ever been mine <3

Lindsey Stirling – Shadows


Eerst was ik nooit zo’n fan van Lindsey Stirling, ik vond alleen dat viool spelen nogal saai. Nu luister ik er vaak naar als ik een boek aan het lezen ben. Zo heb ik toch muziek én ik wordt niet gestoord door al dat gezang, want er komt geen zang in voor!

Lindsey Stirling – Zelda Medley


Deze Zelda Medley vind ik ook erg goed!

Lindsey Stirling & Peter Hollens – Skyrim


En deze kan ook niet ontbreken! Lindsey Stirling samen met Peter Hollens!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post