Snow White and the Huntsman

“Mirror Mirror on the Wall, Who Is the Fairest of Them All?


snow-white-and-the-huntsman-poster-1440x900

Bron Foto: actionrush.com

In ‘Show White and the Huntsman’ probeert de Evil Queen, Snow White te vermoorden, omdat ze jaloers is op haar schoonheid. De Evil Queen huurt de Huntsman in om Snow White om te brengen. Snow White gaat in de leer bij de Huntsman om zichzelf te leren verdedigen. De Huntsman heeft echter geen idee wie Snow White nou eigenlijk is. Totdat hij er uiteindelijk achter komt. Helpt hij Snow White dan nog om het op te nemen tegen de Evil Queen, of kiest hij ervoor om Snow White te vermoorden?

Snow-White-and-The-Huntsman-Wallpapers-2

Bron Foto: moviedeskback.com

Je weet ongeveer al hoe het verhaal gaat als je het bekende sprookje kent. ‘Snow White and the Huntsman’ is natuurlijk niet precies zoals in het sprookje, maar in grove lijnen wel. Zo heb je de jager, de boze stiefmoeder, een appel, niet zeven maar acht dwergen etc.

Toen ik de film voor het eerst zag in de bioscoop, vond ik het echt een hele goede film! Maar na één keer kijken, heb je hem wel gezien. Ik was hem namelijk opnieuw aan het kijken omdat hij pas uit is gekomen op Blu-Ray en DVD, maar ik kwam niet verder dan de helft. Dit kwam ook doordat Snow White (Kirsten Stewart) weinig tot geen emoties toonde. Hier ga je je op een gegeven moment echt aan storen! Het komt op de kijker dan ook helemaal niet geloofwaardig over. Dat vond ik echt een groot minpunt aan deze film. De special effects die in de film voorkomen zijn echter wel heel goed gedaan. Vooral het magische bos vond ik erg mooi!

Al met al vind ik hem wel het kijken waard, voor één keertje dan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post