SHOPLOG! (MEI ’14)

Shoplog19Banner

Jaaa, Shoplog tijd! Kijk snel verder want ik heb me niet echt ingehouden in mei ^^” Bereid je voor want er komen onder andere weer een hoop boeken en andere dingen voorbij!

IMG_3472_2

Samen met Dennis, Jacco en Martine speel ik sinds kort World of Warcraft TCG. Ik kocht dit Hunter Startersdeck. We kochten allemaal één zo’n deck en het is echt super leuk om tegen elkaar te spelen!

IMG_3478_2

Ultra-Pro sleeves! Erg handig om mijn Pokémonkaarten in op te bergen. Ik sorteer ze op serie, dus je heb nogal wat van zulke sleeves nodig. Dit is een pak van 100 trouwens.

IMG_3491_2

Whiieeee, ik kocht een Wii U! Ik zat er al heeeel lang over te twijfelen maar toen ik hem bij de Media Markt voor 50 euro goedkoper zag staan, hakte ik de knoop door en besloot hem gelijk te kopen. Ik kocht hem voornamelijk voor Mario Kart 8, die vandaag uit komt, yeah! The Windwaker HD heb ik ondertussen ook al uitgespeeld. Binnenkort een recensie!

IMG_3494_2

Bulkweken bij Bol.com! De 2+1 actie is altijd zo verleidelijk. Ik kocht Assassin’s Creed III samen met twee boeken boeken van John Green. Benieuwd welke? Scroll dan nog even verder!

IMG_3486_2

The Walking Dead Book One met de eerste 12 comics geloof ik. Super gaaf, dat wel! En het ziet er super mooi uit in je boekenkast. Nu de overige 8/9 delen nog en Funko Pop! Figures van The Walking Dead en ik kan een Walking Dead plank maken 😀 Maar ja, dat duurt nog wel even, haha.

IMG_3480_2

Ik was al heel lang benieuwd naar deze boekjes van Supernatural, dus ik heb besloten om eindelijk deel 1 eens te kopen genaamd Nevermore. Ik ben benieuwd of het leuk is! Ik heb wel zo’n gevoel dat het super snel wegleest.

IMG_3481_2

Will Grayson, Will Grayson is het eerste boek wat ik kocht van John Green. Ik zat te twijfelen tussen deze en Paper Towns. Ik ben toch maar voor Will Grayson, Will Grayson gegaan (en ik heb Paper Towns stiekem besteld bij The Book Depository, sssh, niet verder vertellen!) Na The Fault In Our Stars wil ik alle boeken lezen van John Green ^^

IMG_3483_2

En ook Looking For Alaska heb ik aangeschaft. Ik wil ze snel lezen!

IMG_3487_2

Ook heb ik wat recensie exemplaren mogen ontvangen deze maand! Onder andere Bloedband van Julie Kagawa, het tweede deel in The Blood of Eden serie. Onsterfelijk vond ik echt heel gaaf dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat! (Ja, ik ben overal benieuwd naar)

IMG_3489_2

Maar Uitgeverij Harlequin stuurde niet alleen Bloedband, maar ook De Verloren Prins! Ik wil nog wel eerst The Iron Fey serie afmaken voordat ik aan dit deel begin.

IMG_3490_2

En van Uitgeverij Clavis mocht ik Rood Als Bloed recenseren! Deze heb ik inmiddels al uit en je kunt mijn recensie hier vinden. Ik vind het een echte aanrader :3

Hebben jullie nog iets leuks gekocht in mei?

12 Comments

 • diana

  May 30, 2014 at 10:39 am

  Je hebt je weer heerlijk laten gaan 🙂 !!
  Mooie boeken heb je gekocht, en natuurlijk jaloers op cde Wii 😛

 • Emmy

  May 30, 2014 at 10:46 am

  Mijn vriend vond Ac 3 behoorlijk tegenvallen… Ik ben pas bij revolation, dus dat kan ik zelf nog niet zeggen… Haha

 • Loranne

  May 30, 2014 at 10:56 am

  Ohhh Zelda voor de Wii U? Ik vind Zelda echt geweldig maar heb geen apparaat meer om dat op te spelen :(. En goed zo, veel John Green boeken 🙂

 • Femke

  May 30, 2014 at 3:26 pm

  Wii supertof, John Green is echt mijn grote held :)! Ik heb nu 3 van zn boeken, hoop de anderen snel te kunnen lezen!

 • Jenny

  May 30, 2014 at 8:55 pm

  Ik ben ook wel erg benieuwd naar de John Green boeken

 • tamara

  May 30, 2014 at 8:58 pm

  ik wist niet dat er van supernatural ook boekjes waren. ben echt dol op deze serie.

 • Suze

  May 30, 2014 at 9:41 pm

  Wat een leuke aankopen zeg! Over de John Green boeken hoor je altijd goede verhalen over, ben benieeeuwd!

 • Kirsty

  May 30, 2014 at 10:47 pm

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben erg benieuwd of de Supernatural boeken leuk zijn; ik ben namelijk echt gek op de serie!

 • Kelly

  May 31, 2014 at 12:14 pm

  Wat een mooie aankoopjes! 🙂

 • Jolien

  May 31, 2014 at 10:04 pm

  Wat een leuke aankopen! Ik krijg onmiddellijk zin om zelf te gaan shoppen 🙂

 • Miss Sentinelli

  June 2, 2014 at 12:40 pm

  Super leuke aankopen :). Ik ben een echte Zelda fan, zooo leuk :D. Deze heb ik dan alleen nog niet gespeeld :p. En Assassin’s Creed is ook super leuk!

 • Tess

  June 3, 2014 at 11:33 pm

  Leuke aankoopjes!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post