Shoplog! (jan ’14)

Ik ben weer op de koop geweest de afgelopen maand! Kijk maar mee wat ik allemaal gekocht heb!

Laat ik maar beginnen met de boeken die ik deze maand gekocht heb! Ja ja, voordat ik naar het Boekenfestijn ging, heb ik nog een aantal boeken aangeschaft, don’t blame me :c Ze riepen; Lieke, stop ons in je winkelwagentje, alsjeblieft! Dus ik zei; Nou, vooruit dan maar! En voordat ik wist waren er weer twee bestellingen geplaatst.

Aanschouw mijn Bol.com bestelling;

IMG_2821_2

Omdat ik Vrees Me voor kerst had gehad en Breek Me een keer gewonnen had, vond ik dat het tijd was om ook Verwoest Me te kopen, al heb ik alle drie de boeken nog niet gelezen. Maar sowieso zijn de covers al prachtig!

IMG_2823_2

Daarnaast heb ik een boxset besteld van de Divergent trilogie! Ik wilde deze set al zo lang hebben dus heb hem uiteindelijk maar gekocht. Ik zat nog wel te twijfelen tussen de hardcover boxset en de paperback boxset. Maar omdat de paperback boxset 15 euro goedkoper was, ben ik maar voor die gegaan ^^

IMG_2824_2

Pretty books <3 Ik ben er erg benieuwd naar! En mijn Awesomebooks bestelling; IMG_2810_2

Ik zag dat deze twee delen van de Trylle trilogie weer beschikbaar waren op mijn Wishlist, dus ik stopte ze gelijk in mijn mandje! Laatst had ik ook nog Switched gekocht, het eerste deel van deze trilogie dus nu is ‘ie compleet! Nu alleen nog beginnen met lezen, hehe.

IMG_2837_2

Ook hadden ze Harry Potter and the Philosopher Stone hardcover weer op voorraad! Ik was hem al een keer eerder misgelopen, omdat hij uitverkocht was, en dat gebeurde me niet nog een keer! Dus nu heb ik de gehele Engelse Harry Potter boeken compleet in hardcover, yay ^^

IMG_2813_2

Het Bottenseizoen heb ik gewonnen op de blog van Lillian! En het is nog een gesigneerd exemplaar ook! Ik ben er super blij mee en erg benieuwd naar het verhaal, nogmaals bedankt!

IMG_2818_2

Deze twee delen van de Wandelhoer serie heb ik ook gewonnen dankzij Story Hunters! De boeken zijn echt mega dik en het verhaal lijkt me heel interessant. Nogmaals bedankt!

Oké, dat waren alle boeken! Op naar de overige dingetjes~

IMG_2825_2

Als eerste deze twee games; Professor Layton en de Verloren Toekomst voor de DS en Fat Princess: Fistfull of Cake voor de PSP. Ik had ze gevonden in de uitverkoop bak bij de Dixons. Fat Princess was maar 1 euro, haha ^^

IMG_2833_2

Jaaa, Heroes of Might and Magic Complete Collection <3 Deze collectie bevat delen 1 t/m 5! Deel 2 en 3 speelde in vroeger altijd vaak en het is weer super leuk om ze weer te kunnen spelen 😀 IMG_2836_2

En als laatste nagellak remover en nagellakjes van de Essence Superheroes collectie! Je zag ze hier al voorbijkomen.

Dat was het weer! Heb jij nog iets leuks gekocht de afgelopen maand?

18 Comments

 • Emmy

  January 30, 2014 at 10:16 am

  Wat een gave foto’s! En super aankoopjes natuurlijk!

  1. Lieke

   January 30, 2014 at 1:38 pm

   En ik ben vergeten om de Catching Fire stand te fotograferen ._. Ik vergeet altijd wel iets als ik van plan ben om mijn Shoplog te fotograferen, sad~

 • Anneke

  January 30, 2014 at 10:30 am

  Wauw leuke shoplog! De Touching Juliette trilogie vlieg je echt zo doorheen.
  Mooi die foto’s zo trouwens. 🙂

  1. Lieke

   January 30, 2014 at 1:39 pm

   Dankje 😀 Ik zit echt te twijfelen of ik eerst in Divergent trilogie moet beginnen of in de Touching Juliette trilogie, hmmm…

 • Rosebird

  January 30, 2014 at 10:40 am

  Zooo, lekker veel boeken heb je gekocht! Waar ga je toch al die tijd vandaan halen om ze te lezen!? 😛

  1. Lieke

   January 30, 2014 at 1:39 pm

   Ik heb echt geen idee, haha :p

 • agnet

  January 30, 2014 at 10:48 am

  Wat herkenbaar om boeken van series alvast allemaal te kopen en dan pas te lezen. Heb nu ook nog behoorlijk wat trilogie serie s die ik wil gaan lezen… ik ben benieuwd wat je er van vindt.

 • Annelieke

  January 30, 2014 at 11:25 am

  Leuke aankopen hoor! De wandelhoer lijkt mij echt een heftig verhaal, ben benieuwd wat je er van gaat vinden.

 • Miranda

  January 30, 2014 at 11:52 am

  Leuke aankopen heb je gedaan,

 • JoanyM

  January 30, 2014 at 1:11 pm

  Woow wat een aankopen! Ziet er super uit, ik vraag me af hoe lang jou lijst van gelezen boeken is haha waarschijnlijk heeeeeel lang!

  1. Lieke

   January 30, 2014 at 1:40 pm

   Mijn lijst van ongelezen boeken is nog wat langer x; Oepsie :c

 • DQ

  January 30, 2014 at 4:53 pm

  Ik lees momenteel Allegiant! Ik vond Divergent onwijs tof, Insurgent iets minder dus hopen dat dit een goede afsluiter is (al zijn de meningen daarover verdeeld heb ik al op internet gelezen). Het Bottenseizoen heb ik ook in mijn bezit en ben er ontzettend nieuwsgierig naar! X

 • Rowan | R E D R E I D I N G H O O D

  January 30, 2014 at 9:23 pm

  Ooooh die Essence lakjes! Wat een mooie kleurtjes!

  Love,

  Rowan

 • Jaimy en Laura

  January 30, 2014 at 9:46 pm

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 • diana

  January 31, 2014 at 2:19 pm

  Wanneer komt er een nieuwe boekenkast? 😉
  Weer leuke aankopen hoor!!!

  1. Lieke

   January 31, 2014 at 2:41 pm

   Daar heb ik geen plek voor op m’n kamer D: Dus de boeken komen nu zo’n beetje overal in m’n kamer te staan, haha

 • Quirine

  January 31, 2014 at 2:54 pm

  De vrees me boeken vind ik (volgens mij als enige op de wereld) helemaal niet leuk haha. Maar divergent daarentegen.. wauw! En die boxset is ook supermooi!

 • Sanne

  February 1, 2014 at 2:22 pm

  Ahhhh die Divergent box!! 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post