Essence – Superheroes Collectie

EssenceSuperheroesBanner

Toen ik zag dat er een Superheroes limited edition collectie van Essence aan zat te komen, kon ik haast niet wachten!

Ik vond vooral een aantal lakjes van de collectie echt heel gaaf! Laatst toen ik bij de Trekpleister was, zag ik de collectie staan en had ik een aantal lakjes meegenomen. Ook had ik de nagellak remover gekocht.

Laat ik maar beginnen met de nagellak!

IMG_2777_2

Ik heb de volgende drie nagellakjes gekocht; The Awesome, The Incredible en Power Girl. Op naar de swatches dan maar!

IMG_2779_2

IMG_2698_2

The Awesome; bevat Galaxy Flakes, gaaf! Ik vind dit lakje echt heel mooi! Jammer dat hij wat slecht dekt, ik heb hier 2 redelijk dikke lagen toegevoegd. Ik denk eerder dat het een soort van top coat is. Oh ja, en let niet op mijn pink, die nagel was net afgebroken voordat ik swatches wilde gaan maken :c

IMG_2781_2

IMG_2706_2

The Incredible; Essence zegt dat het een Sand Effect lakje is, maar dit is niet helemaal waar. Je voelt wel dat het een wat grove nagellak is, maar echt een Sand Effect lakje? Nah, niet echt. Wel een hele mooie blauwe kleur vind ik!

IMG_2780_2

IMG_2717_2

Power Girl; allereerst, werd ik echt heel chagrijnig van dit lakje. Hij dekte echt heel slecht en sloeg ook stukken op mijn nagels over :/ Ik denk dat dit lag aan mijn Base Coat, heel vervelend. Ik had gelijk geen zin meer om mijn nagels te lakken, haha. Sorry dus dat mijn nagels een beetje slordig gelakt zijn :p

Maar de kleur vind ik wel heel leuk! Als je je nagels in het licht houdt is het lakje meer blauw en anders weer meer paars, heel apart! Wel vond ik dit lakje echt te vloeibaar.

IMG_2771_2

Ik kocht deze nagellak remover omdat 1; mijn nagellak remover bijna op was en 2; dit een beetje een jelly achtige remover is. Ik had hier nog nooit van gehoord dus ik wou hem wel eens uittesten!

Oké, deze nagellak remover is totaal niet zuinig! Als je een druppel op een watje doet, slurpt het watje bijna gelijk alles op. Beetje jammer. Nu moet ik wel zeggen dat hij glitter nagellak ietsje beter weg haalt dan normale nagellak remover. Maar verder ben ik er niet echt enthousiast over.

IMG_2785_2

Al met al wel een leuke collectie, maar stiekem had ik er wel meer van verwacht!

10 Comments

 • alexa

  January 28, 2014 at 10:37 am

  Haha je klinkt anders niet echt enthousiast, ik vind dat laatste lakje wel mooi en die met die glitters maar het lijkt net of je die over je nagellak heen moet doen voor het special effect.

 • Emmy

  January 28, 2014 at 11:31 am

  Ik ben zelf geen type nagellak, maar deze zien er wel heeeeeel gaaf uit!

 • Tessa

  January 28, 2014 at 11:32 am

  Ik vind ze onwijs mooi! Ik holografische zilver is mijn favoriet denk ik!
  Liefs,

 • Rosebird

  January 28, 2014 at 3:04 pm

  Mooie kleuren zeg! Vooral die Power Girl vind ik heel mooi! En trouwens, jij lakt je nagels echt wel mooi hoor! Moet ik eens proberen… haken hier, deuken daar. Bij jou zit het heel mooi, dus maak je daar maar geen zorgen over :).

 • Jana Vmh

  January 28, 2014 at 3:39 pm

  Dat tweede lakje vind ik erg mooi 🙂

 • Manon

  January 28, 2014 at 6:09 pm

  Mooie lakjes, die laatste geeft echt een mooi effect

 • Petra

  January 28, 2014 at 8:57 pm

  het is inderdaad behoorlijk balen als je lak slecht dekt…daar word je helemaal niet vrolijk van..

  groetjes petra

 • diana

  January 28, 2014 at 9:00 pm

  Ook ik had ruzie met een paars lakje vorige week. De paarse lakjes zijn geloof ik verorkt, lees er meer over dat ze vervloekt worden..;)
  Succes!! 😛

 • Mandy

  January 28, 2014 at 10:16 pm

  Oeh die kleuren vind ik alle drie echt gaaf. hebben hebben hebben!

 • Shivani | BYSHIVANI

  February 4, 2014 at 11:17 pm

  Het eerste lakje vind ik heel erg leuk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post