Primark shoplog: Harry Potter en Disney!

Laatst ben ik naar de Primark geweest in Dordrecht om te kijken of ik wat leuke Harry Potter en Disney spulletje kon scoren van de nieuwe collectie!

Ik moet zeggen dat ik aardig goed geslaagd ben, ook al was de Primark in Dordrecht niet mega groot. Al een tijdje had ik geen video meer opgenomen, dus dit was een goede gelegenheid om al mijn aankopen eens te laten zien in een video!

Heb jij al iets gescoord van de nieuwe Harry Potter en/of Disney collectie bij de Primark?

1 Comments

  • zwartraafje

    September 11, 2017 at 10:43 am

    Ik ben echt zoooooooo blij dat ik Chip cadeau kreeg van mijn blogvriendinnetjes. Die wilde ik immers héél erg graag en ik geraak zelf niet zo vaak bij Primark. De Polyjuice Potion beker kocht ik een tijdje terug in Eindhoven en van de nieuwe collectie hoop ik een Hufflepuff-kussen en de bruine (boeken)tas met Hogwarts logo te pakken te krijgen. Een toilettas zou ik zelf ook voor iets anders gebruiken hoor. Eigenlijk doe ik dat nogal vaak. Zo is mijn Hogwarts tablet-sleeve het tasje waar ik mijn kruisjessteek-werkje in bewaar met alle losse draadjes, patroon en dergelijke.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post