Op mijn Wishlist!

Op dinsdag 7 november ben ik jarig en dat betekend dat ik alweer 26 (!) jaar oud wordt ๐Ÿ˜ฎ De tijd vliegt echt voorbij. Op het moment heb ik een beetje een dubbel gevoel over het vieren van mijn verjaardag. Onze hond, Saartje, is namelijk op 31 oktober overleden, dus daar ben ik nog steeds heel verdrietig om. Ik schrijf binnenkort wel een uitgebreidere blogpost hierover wanneer ik wat beter over kan praten.

Maar, niks is leuker om vrienden en vriendinnen uit te nodigen op je verjaardag. Verschillende mensen vroegen dan ook al wat ik graag voor mijn verjaardag wilde hebben. En omdat ik dat altijd zo’n moeilijke vraag vind, zet ik maar gewoon een leuk lijstje hier op mijn blog ;D

Ik denk dat dit echt รฉรฉn van de eerste jaren is waarbij ik echt goed moest nadenken wat ik nou nog precies wil hebben. Vroeger als kind had ik altijd een hele waslijst, haha! Ik denk dat dat met de jaren moeilijker gaat worden. Maar dat wil niet zeggen, dat ik helemaal niks meer kan bedenken.

Wishlist01

Laat ik beginnen met wat boeken! Ook al heb ik nog een miljoen (overdrijven mag wel even) ongelezen boeken op de plank staan, ik zie altijd wel leuke boeken die ik nog aan mijn collectie wil toevoegen! Zoals bijvoorbeeld de geรฏllustreerde versie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. De eerste twee delen heb ik al in de kast staan en ze zijn zรณ ontzettend mooi, dat ik ieder jaar weer niet kan wachten om het volgende deel voor mijn verjaardag te vragen!

Daarnaast was ik een groot fan van Tom Fletcher’s kinderboek The Christmasaurus. Laatst is er een nieuw boek uitgekomen genaamd The Creakers waar ik ook heel erg benieuwd naar ben! De hardcover variant past echt perfect bij The Christmasaurus

Ik heb nog nooit een verhaal van Laini Taylor gelezen, maar dit boek van Night of Cakes and Puppets lijkt me zo tof! Het heeft ook nog eens toffe illustraties~

Deze uitgave van Beauty and the Beast past perfect bij mijn andere uitgaves van Peter Pan en The Jungle Book. Deze boeken bevatten namelijk heel veel illustraties en elementen die je kunt bewegen en/of er uit kunt halen.

Het valt me wel op dat ik alleen maar boeken vraag met illustraties erin, haha! Zo bevat ook Eliza and her Monsters verschillende illustraties!

wishlist02

Stationary is ook echt mijn ding. Stiften, pennen in allerlei verschillende kleuren – I love it! Ook notitieboekjes komen altijd wel van pas! De meest belangrijke dingen houdt ik bij in mijn Bullet Journal, maar het is altijd handig om een notitieboekje bij de hand te hebben om even wat in te krabbelen. Bij de Hema hebben ze altijd wel leuke!

Ik heb al een tijdje een oog op de Stabilo Pastel markers. Deze kan ik goed gebruiken in mijn Bullet Journal!

Ook de Ecoline Brush Pens staan al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ik weet eigenlijk zelf niet eens waarom ik ze nog niet gekocht heb…

Ook mijn fineliner verslijt ik heel snel omdat ik ze dagelijks gebruik. De fineliners van Staedtler vind ik wel heel fijn en komen altijd goed van pas!

wishlist03

Ook hou ik van gezelligheid in huis. Ik vind het altijd heel leuk om naar meubels en andere interieurdecoratie te kijken en eventueel ook te kopen. Laatst had ik een bakkerskast ontdekt. Ik wist eerst niet goed wat ik ervan moest vinden, maar als je er leuke spulletjes in zet en het gezellig aankleed met zo’n nep planten slinger, lijkt het me wel heel erg leuk!

Ook kan ik maar geen genoeg krijgen van Funko POP’s! Ze komen steeds weer met nieuwe en ik kan nooit goed kiezen welke ik nou heel graag wil. Op het moment wil ik heel graag Frodo van The Lord of the Rings aan mijn collectie toevoegen. Als je hem op Large besteld, heb je ook nog eens kans op een Chase!

Voor kleine, dikke Wiggle (mijn hamster) wil ik nog heel graag een ren hebben. Ik kan hem nu niet goed los laten lopen zonder dat hij er zomaar vandoor kan gaan. Ik zag wel een hele mooie, houten ren op Zooplus waar hij ook niet uit kan klimmen.

Nog steeds ben ik op zoek naar de Harry Potter kussentjes van de Primark van de verschillende Houses. Ik hoop echt dat ik ze een keer in mijn bezit heb!

wishlist04

En nog wat overige dingetjes! Ik wil heel graag nog wat meer van die zilverkleurige, minimalistische oorbellen hebben, zoals streepjes, sterretjes, driehoekjes, ringetjes etc. Maar weet niet goed waar ik deze moet kopen.

Eรฉn van de weinige games die ik voor dit jaar nog op mijn Wishlist heb staan, is Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue voor de Playstation 4.

En verder weet ik het echt even niet meer! Ik wil ook nog heel graag een puppy of een konijntje maar hey, die zijn zo moeilijk in te pakken ;D

Wat staat er allemaal op jouw Wishlist?

3 Comments

 • zwartraafje

  November 3, 2017 at 6:11 pm

  Maar dat laatste ideetje zorgt wel voor heerlijke unboxing filmpjes. Hopelijk kreeg je enkele leuke cadeautjes die je wat kunnen opmonteren. IK vind het echt heel jammer voor je dat je afscheid hebt moeten nemen van Saartje. xxx

 • NerdyGeekyGanboy

  November 4, 2017 at 10:51 am

  Mijn nieuwste wishlist-aanvulling is een Nintendo Switch met Super Mario Oddessey, want die ziet er echt super vet uit. Wordt wel even sparen…. :’)

 • Martine

  November 7, 2017 at 9:47 am

  Jaaaaaaaaaaaaaa wishliisssttt
  Vandaag ben je jariiiiiiiggggggg!
  Al je wensen gaan uitkomen meisje! <3
  Van harte gefeliciteerd ๐Ÿ˜€

  Had t volgens mij laatst nog aan je doorgegeven, maar fashionology heeft hele leuke kleine oorbellen die erg goed zijn, ben tevreden met mn aankopen daarzo.
  <3 xxx

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post