Ben ik zó verwend?! ?

Op dinsdag 7 november was ik jarig! Ik ben alweer 26 (!) jaar geworden (ik ben aan de verkeerde kant van de 25 beland, jongens!). Ik heb het vieren van mijn verjaardag verspreidt over een aantal dagen omdat ik niet zo heel groot woon, dus dan zou de helft van de mensen niet kunnen zitten – en dat moeten we ook niet hebben! Iedereen moet wel rustig zijn/haar taart kunnen eten. Anyway – ik ben behoorlijk verwend tijdens al deze gezellige dagen en vandaag wil ik aan jullie laten zien wat ik allemaal gekregen heb ;D

verjaardag_cadeaus_2017_01_make_it_personal

Allereerst deze blu-rays van twee Final Fantasy films! Advent Children heb ik al een aantal keren gezien, maar van The Spirits Within kan ik me niet veel meer herinneren. Tijd om deze films binnenkort eens te gaan kijken!

verjaardag_cadeaus_2017_12_make_it_personal

Deze twee beeldjes – ik ben er een beetje verliefd op ♥ Ik had hier al een tijdje een oogje op en toen kreeg ik Cogsworth voor mijn verjaardag! Op mijn werk had ik een cadeaubon gekregen en daar kocht ik Lumiere voor! Daarna zette ik ze onder een stolp die ik nog had en nu kan ik m’n ogen er amper vanaf houden ^^”

verjaardag_cadeaus_2017_02_make_it_personal

Voor diezelfde cadeaubon nam ik ook nog deze twee Funko’s – Newt Scamander met Pickett uit de film Fantastic Beasts and Where to Find Them en Kira en Fizzgig uit de film The Dark Crystal die ik pas geleden nog gekeken had. Ik denk dat ik Jen ook nog ga halen, dan heb ik weer een setje ;3

verjaardag_cadeaus_2017_03_make_it_personal

De beeldjes van Willow Tree zijn heel populair bij ons in de winkel. Ik vind ze zelf erg mooi als er een betekenis achter zit, en dat had ik nooit echt eerder bij alle andere beeldjes die we van dit merk verkopen. Tot dit beeldje afgelopen week binnenkwam – ik was meteen verkocht. Het doet me denken aan alle honden die wij gehad hebben, maar die nu in de hondenhemel zijn ♥ Ik ben van plan om hem een mooi plekje te geven en er nog een fotolijstje bij te zetten met de overleden hondjes erbij, dat lijkt me wel heel mooi.

verjaardag_cadeaus_2017_04_make_it_personal

Een verjaardag kan nooit voorbij gaan zonder boeken! Ook op mijn 26e verjaardag kreeg ik weer een aantal boeken. Ik kreeg deze prachtige, geïllustreerde editie van Beauty and the Beast. Deze past mooi bij mijn uitgaves van Peter Pan en The Jungle Book. Daarnaast kreeg ik nog Eliza and her Monsters – en ik denk dat dit écht een boek voor mij is!

verjaardag_cadeaus_2017_05_make_it_personal

Ook kreeg ik het derde deel van de geïllustreerde Harry Potter reeks! En hij is weer zooooo mooi! Ik heb Harry Potter and the Prisoner of Azkaban pas nog gelezen, maar ik ga hem gewoon nog een keer lezen ;D Andere Harry Potter spulletjes die ik kreeg waren een aantal sokken en een handige tas!

verjaardag_cadeaus_2017_06_make_it_personal

Ik word altijd helemaal blij bij het zien van unicorn spulletjes. Ik kreeg dan ook een unicorn die je weg kan schieten en douchegel en scrub – die super lekker naar snoepjes ruiken! En de tekst die op de verpakking staat is ook gewoon geweldig, haha!

verjaardag_cadeaus_2017_07_make_it_personal

Al een tijdje wilde ik heel graag een XBOX360 kopen, zodat ik al mijn oude(re) XBOX360 games weer kon spelen. En nu heb ik er eentje gekregen voor mijn verjaardag! Samen met deze Toy Story 3 game (die overigens veel moeilijker is dan bijvoorbeeld een (J)RPG – ik meen het) en ik ben er zooooo blij mee! Op het moment ben ik bezig met Tales of Vesperia, een game die ik al een keer heb uitgespeeld, maar het blijft zo’n toffe game dat ik hem nogmaals wilde spelen!

IMG_0227

Met al deze pennen en stiften kan ik weer creatief bezig zijn! Ik gebruik altijd de Steadler fineliners in mijn Bullet Journal, dus die komen altijd goed van pas. De pastel markers van Stabilo vind ik ook zo mooi en komen ook goed van pas in m’n Bullet Journal net zoals de Ecoline Brush pens! Met de Ecoline Brush Pens moet ik nog wel even oefenen, maar dat komt vast goed ;D

verjaardag_cadeaus_2017_09_make_it_personal

Hierboven onder andere de cadeaubon waar ik het eerder al over had en verder nog stickers, een konijnen lampje en een Kruidvat cadeau kaart waar ik leuke make-upjes voor kan kopen ;D

verjaardag_cadeaus_2017_10_make_it_personal

Dit cadeau liet me zo hard lachen, haha! Dit zijn echt de mooiste foto’s op aarde~ Ik moet nog even kijken waar ik hem op ga hangen, maar ik heb al wel een idee.

verjaardag_cadeaus_2017_11_make_it_personal

Ook kreeg ik nog de game DuckTales Remasterd op Steam! Deze kan ik straks op TV spelen via de Steam link, zodat ik een controller kan gebruiken, want als ik zulke games zonder controller moet spelen, gaat het echt fout :’D

Wat is het laatste cadeau wat jij hebt gekregen?

4 Comments

 • Martine

  December 6, 2017 at 11:03 am

  Mwahahaha die foto’s xD
  Best.Present.Ever… (JA DAT ZEG IK ZELF!)

  Woooowww je hebt zo veel gekregen! Wat ben je toch verwend door al je vrienden en familie!
  Super leuk Liekie! Enjoy all the games (and books)!

  1. Lieke

   December 6, 2017 at 12:20 pm

   Die foto’s zijn echt episch, mwihihihihihhihi :’D

 • NerdyGeekyGanboy

  December 6, 2017 at 6:09 pm

  Heee, de pastel markers kreeg ik ook! Vette haul hoor Lieke, zeker verwend! 😀

 • zwartraafje

  December 11, 2017 at 9:18 pm

  Zoveel leuke cadeautjes. Super leuk effect met die mooi versierde stolp waar je Cogsworth en Lumière onder hebt staan. Ik kocht onlangs die paarse pastel fluostift voor mezelf vermits die me meteen deed terugdenken aan toen ik nog een tiener was. Lang geleden, vermits ik sinds juli aan de foute 30-kant zit. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post