“One choice can transform you”

Laatst kocht ik een kaartje voor het Best of YA Event, wat plaats gaat vinden op 5 december in Tilburg. Nu woon ik zelf in Breda en ik kon ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan – hoe vaak wordt er nu een event gehouden dat zó dichtbij is?! Super bekende auteur Veronica Roth is er ook aanwezig. Er is alleen één klein probleempje – ik heb de boeken van Veronica Roth nog stééds niet gelezen…

De Divergent serie, geschreven door Veronica Roth, staat al zo’n twee jaar ongelezen bij mij in de kast. Ik weet het – ik schaam me diep. Ik had de paperback boxset dus twee jaar geleden besteld maar nu ik de kans krijg om de boeken te laten signeren (of nouja, één van de boeken) wilde ik eigenlijk wel graag de hardcover boxset hebben. Wat een gesigneerd, hardcover exemplaar, voelt toch net was specialer. De hardcover boxset kreeg ik dan ook voor mijn verjaardag van mijn ouders! Het zijn echt prachtige exemplaren, als je de dust jacket er vanaf haalt, staat er nog een mooi logo van één van de vijf Factions op de cover – pretteehh~ Ik kan er echt uren naar staren.

IMG_7069_2

Ik dacht dat het dus wel te doen was om in november even alle delen te lezen, inclusief Four. Nu heb ik ook nog een hoop andere dingen te doen en vind ik naast lezen, gamen ook erg leuk (lees; ik kan het dus niet laten om iedere avond Final Fantasy XIV te spelen). Tijdens het schrijven van deze blogpost, heb ik Divergent uitgelezen en ben ik al begonnen in Insurgent. Ik heb nu nog iets minder dan twee weken de tijd om de rest dus te gaan lezen! Moet lukken, toch ._. ? Even alles aan de kant gooien en gaan met die banaan! Ik vond het eerste deel in ieder geval erg lekker weglezen, al heb ik er naar mijn gevoel toch nog best lang over gedaan. Meh~

Nu zit ik er mee in dat ik op het moment ook heel graag een nieuwe layout wil uitzoeken voor mijn blog, inclusief een echt, eigen logo te maken. Ik heb er heel veel zin in om mee aan de slag te gaan, maar ik denk dat ik toch later maar weer op moet pakken. Eerst die boeken uitlezen! Nu is de hype rondom de Divergent boeken serie al lang voorbij, en waren er heel veel mensen gespoilered, maar ik nog niet! Ik heb expres niks van deze serie opgezocht, wat heel erg moeilijk was ^^”

IMG_7065_2

Dit is ook een wijze les geweest voor mij trouwens – voortaan lekker hardcover exemplaren kopen! Ook al zijn ze wat duurder, ik merk wel dat ik er een stuk blijer van wordt. Want hardcover exemplaren zijn gewoon super mooi en speciaal.

Wat ik met de andere set ga doen? Heel simpel – verkopen. Dus als je interesse hebt, laat het me weten ;D Ze staan ook te koop op Marktplaats.

Koop bij bol.com

19 Comments

 • Charelle

  November 24, 2015 at 9:13 am

  Haha ik snap je probleem volkomen! Ik heb de serie ook nog steeds niet gelezen. Had toen net The Hunger Games uit en had het gevoel dat Divergent een rip-off zou zijn. Wat naturlijk niet zo is! Maar ja, beetje bevooroordeeld wat ik op da moment. Inmiddels heb ik ze echter ook nog steeds niet gelezen en dat weerhoud me er dan ook van om naar het event te gaan (want ik lees heel langzaam). ^^’ Dus voor mij ook een wijze les: Een hype? Gewoon meteen lezen! :’D

  1. Lieke

   November 24, 2015 at 3:04 pm

   Ik had ook precies hetzelfde gevoel! Maar Divergent is eigenlijk wel weer heel anders, haha :p

 • Ellis

  November 24, 2015 at 10:52 am

  WHUT:O

  1. Lieke

   November 24, 2015 at 3:05 pm

   Wat D: ?

 • Marcia

  November 24, 2015 at 11:21 am

  Die hardcovers zijn inderdaad echt super mooi! Veel leesplezier 😀

  1. Lieke

   November 24, 2015 at 3:05 pm

   Yes <3 Dankjewel!

 • Vivian

  November 24, 2015 at 12:34 pm

  Hardcovers zijn gewoon liefde =D ik heb alle drie de boeken gelezen als ebook, Four moet ik nog lezen maar dat wil ik doen nadat ik de hele trilogie nog een keer heb verslonden hihi. Vind het trouwens erg leuk dat ze naar NL komt, maar ik heb die dag al iets anders en het is ook wat ver weg.

  1. Lieke

   November 24, 2015 at 3:05 pm

   Jaaa <3 Als je echt zo'n rij hebt met allemaal (Engelse) hardcovers vind ik dat zo mooi!

 • Lizzy

  November 24, 2015 at 4:23 pm

  Wat gaaf, het boeken event! De Divergent boeken zou ik ook nog wel willen lezen! Tof dat je de boeken in huis hebt! En hardcovers vind ik ook geweldig! Softcovers worden zo snel vies en het bekreukeld snel! Je logo vind ik wel leuk! Het is heel origineel en anders dan de meeste logo’s!

  1. Lieke

   November 26, 2015 at 12:19 pm

   Ah, super dankjewel!

 • Emmy

  November 24, 2015 at 5:55 pm

  Ik ga ze nog ‘even’ herlezen voor december. Lekker laat.

  1. Lieke

   November 26, 2015 at 12:20 pm

   Jij kunt dit! Gogogogogo

 • Maria

  November 24, 2015 at 8:11 pm

  Wauw wat zien die hardcovers er gaaf uit!!!

 • Lilian

  November 24, 2015 at 8:14 pm

  EINDELIJK HEB JE DIVERGENT GELEZEN. Het best of YA event wordt leuk <3

 • Iris

  November 24, 2015 at 8:39 pm

  Wow! Prachtige hardcovers! Ja die zijn die paar euro’s meer meestal drie dubbeldik waard!
  Zelf ben ik op dit moment nog niet verder gekomen dan Divergent. Insurgent staat wel al in de kast, maar ik heb me nog niet kunnen bewegen om te gaan beginnen met lezen. Te veel andere boeken die ik ook nog gelezen wil hebben en te weinig tijd…

 • Daenelia

  November 25, 2015 at 11:02 pm

  Ik vond er helaas niets aan, ik heb ook nog een set paperbacks liggen van mw Roth. Ik ga ze niet in HC kopen. In fact, ik ga nooit meer iets van mw Roth lezen of kopen.
  … ik denk dat ik al weet wie ik blij ga maken met de set van Divergent boeken… 😛

 • Karlien

  November 27, 2015 at 12:27 am

  Hardcover zeker veel fijner. Anders scheurt alles zo snel :/

 • zwartraafje

  November 27, 2015 at 9:36 pm

  Wauw, ik had deze hardcovers nog nooit zonder hun dustcover gezien. Ze zien er echt prachtig uit!

 • – Best of YA Event 2015

  January 28, 2016 at 10:23 pm

  […] in Amsterdam gehouden of daar in de buurt. Maar, ik vertelde ook dat ik de boeken van Veronica Roth nog steeds niet gelezen had, ai! Met goede hoop begon ik aan de Divergent serie, maar helaas had ik de serie niet afgerond […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post