Collective Haul – november 2015

Al eerder deze maand plaatste ik een blogje met daarin alle verjaardagscadeautjes die ik gekregen had. In deze Collective Haul laat ik jullie nog meer cadeautjes zien, maar ook een tweetal recensie exemplaren en nog iets wat ik zelf gekocht heb.

IMG_7076_2

Jaaa, ik heb hem nu ook, de illustrated edition van Harry Potter and the Philosopher’s Stone! Ik wilde hem eigenlijk al gelijk kopen toen hij uit kwam, maar ik dacht; ik vraag hem wel voor m’n verjaardag. En ik kreeg hem van mijn ouders ๐Ÿ˜€ Dit is echt het mooiste boek wat ik nu in mijn bezit heb. Ik bewaar hem nog heel even en dan ga ik hem tijdens kerst lezen ♥ Je kan gewoon geen beter boek lezen tijdens de feestdagen dan een Harry Potter boek.

IMG_7078_2

Deze box hebben jullie waarschijnlijk al voorbij zien komen ;D In mijn vorige blogje, waarin ik vertelde over mijn Divergent verhaal, had ik er ook bij vermeld dat ik de Divergent hardcover boxset cadeau had gekregen!

IMG_7081_2

Van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, kreeg ik ‘Oog om Oog’ van Buddy Tegenbosch. Hij zal ook te gast zijn op het ‘Best of YA event’ en ik wil voor die tijd ook zijn boek even lezen! Ik moet echt even alles aan de kant gooien en door gaan lezen, hehe ^^”

IMG_7083_2

Van Uitgeverij Harper Collins, kreeg ik ‘Losgelaten’ opgestuurd. Ik ben hier wel heel benieuwd naar, want het wordt omschreven als een soort van Pretty Little Liars. Ik hou altijd wel van verhalen met leugens en zo, haha ^^

IMG_7085_2

‘Schim en Schaduw’ had ik op m’n verjaardagslijstje staan en ik kreeg hem van de ouders van Dennis! Ik heb ooit een keer een leesexemplaar van dit boek gelezen, maar wilde graag de hardcover in mijn collectie hebben. Wanneer ik ‘Dreiging en Duisternis’ ook in mijn bezit heb, ga ik deze serie eens een keer marathonnen. Ja.

IMG_7086_2

‘The Last Time We Say Goodbye’ was in de aanbieding op The Book Depository! Ik zag hem heel toevallig voorbij komen toen ik wat random boeken aan het zoeken was. De samenvatting sprak me wel heel erg aan, dus hij verdween zo in mijn winkelwagentje en voor ik het wist, had ik hem al besteld D:

IMG_7089_2

Ik kreeg nog bonbonnetjes van mijn oma met geld erbij ๐Ÿ˜€ Lekker lekker~

IMG_7092_2

De laatste dingetjes heb ik ook van de ouders van Dennis gekregen. Ze waren naar Tenerife op vakantie geweest, en brachten deze boekenlegger voor me mee. De moose is zo super schattig, en hij lijkt wel een beetje op Sven van Frozen, haha! En met een boekenlegger kan je nooit fout gaan bij mij ;D

IMG_7094_2

Sneeuwpopje met lampjes! Hij was op het moment groenig zoals je wel kunt zien.

IMG_7096_2

En als laatste kreeg ik ok nog deze kerstboom pot, gevuld met spekjes! Ja, op het moment dat ik de foto nam, waren ze al bijna allemaal op~

Oh ja, ook kreeg ik nog een T-shirt van Hard Rock Cafรฉ uit Tenerife (die toen ik de foto’s ging maken, in de was zat D:) en nog Frozen cakejes, die de foto niet meer gehaald hebben~

4 Comments

 • karlien

  November 27, 2015 at 12:10 pm

  Heerlijk zoveel boeken. Losgelaten lijkt mij ook een leuk boek. En natuurlijk nog gefeliciteerd ๐Ÿ™‚

 • Lilian

  November 27, 2015 at 5:12 pm

  Bonbonssss <3

 • Vivian

  November 27, 2015 at 8:27 pm

  Ohhh, de illustrated edition van Harry Potter ziet er zo mooi uit! En jaloers op je Divergent-box! Ik heb alle boeken digitaal, maar misschien toch eens de ”echte” versies kopen…

 • zwartraafje

  November 27, 2015 at 8:29 pm

  Die illustrated edition van Harry Potter zag ik al enkele keren langskomen. Ben er eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post