1000 Vragen aan Jezelf #20

Werk ik liever samen of alleen? Hoe ziet mijn droomhuis eruit? Doe ik makkelijk beloften? Dit en meer in 1000 Vragen aan jezelf deel 20!

De vragen van deze week zijn;

IMG_6725

267. Heb je weleens een huilbui gefaket?
Ik kan denk ik niet kan nep-huilen ._. Wel kan ik je zeggen dat ik redelijk snel huil. Vooral als er iets tegenzit of ik zit gewoon even niet lekker in m’n vel. Ook kunnen ^&%^@ opmerkingen soms wel hard aankomen als ik me op dat moment niet zo goed voel.

268. Werk je graag samen of liever alleen?
Liever alleen, tenzij het een hele gezellige groep vrienden is die het allemaal met elkaar eens kunnen worden. Of als je samen moet werken met één iemand anders waar je het heel goed mee kunt vinden, is dat natuurlijk ook super leuk. Maar toch liever alleen denk ik, omdat meestal iedereen iets anders wilt en dan moet je overal rekening mee houden en dat is niet altijd even makkelijk.

269. Voor welke fout straf je jezelf nog steeds?
Dat m’n externe harde schijf een keer gecrashed is met al m’n schoolwerk erop wat ik zelf had ontworpen. Ik wist niet dat je externe harde schijf kon crashen als je hem van Windows op Mac aan zou sluiten. Ik baal er nog steeds ontzettend van.

270. Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?
Op de momenten dat ik verliefd was op bepaalde personen, was het vrij normaal :’D Als ik er nu op terug kijk denk ik; oh, wauw, why?

271. Sta je genoeg stil bij het leven?
Niet heel vaak, denk ik. Ik doe gewoon wat random dingen gedurende dag en dingen gebeuren gewoon en ik denk niet echt heel erg over het leven na. Soms word ik daar namelijk een beetje bang van.

272. Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?
Bij mensen die héél anders zijn dan ikzelf, dan wel ja.

273. Ben je gevoelig voor autoriteit?
Niet echt, het boeit me eigenlijk vrij weinig ^^”

274. Ben je graag alleen?
Ik vind het wel fijn om alleen te zijn soms, vooral als ik druk bezig ben aan/voor iets, dan word ik het liefste niet gestoord. Maar soms kan ik me op niks concentreren en dan kan alleen zijn wel heel eenzaam aanvoelen.

275. Waarmee kwam je voor jezelf op?
Hmm, ik kan zo snel even niks bedenken waarbij het super speciaal was dat ik voor mezelf op kwam, meestal is het nooit echt een big deal en dan blijft het ook niet echt hangen.

276. Welk goed doel steun je?
Geen één eigenlijk! Op het moment heb ik ook geen vast inkomen, dus ik heb zelf al niet veel te besteden. Maar als ik een vaste baan zou hebben, heb ik zeker wel wat over voor een goed doel dat dieren steunt.

277. Doe ziet je droomhuis eruit?
Mijn droomhuis is een erg knus, vrijstaand huisje, omringd door natuur. Niet mega groot, maar groot genoeg om een hoop leuke prulletjes in te zetten. En een aparte kamer waar boekenkasten tot aan het plafond rijken, met een ladder erbij! Ja, dat vind ik mooi :’D

278. Doe je makkelijk beloften?
Ja, en ik vergeet ze ook heel snel weer ^^”

279. Hoever ga jij voor geld?
Ik zou geen extreem gekke dingen doen, laten we het daar op houden.

280. Ben je vaak eigenwijs ten koste van jezelf?
Ik ben wel vaak eigenwijs, maar ik denk niet echt dat dat ten koste gaat van mezelf. Of, nja, soms wel.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

3 Comments

 • zwartraafje

  November 29, 2015 at 8:24 pm

  Vroeger wilde ik in een verbouwde boerderij wonen, later werd dat een oud rijhuis. Tot ik doorhad hoe kostelijk beide waren en hoeveel geld er nadien nog eens in het onderhoud zou kruipen. Nu wonen we in een knus rijhuis met een kleine tuin én een bibliotheekje en eigenlijk is ons eigen huis nu wel een droomhuis geworden.

 • Dennis

  December 1, 2015 at 9:10 am

  Doe mij maar een mooie grote boerderij. Met daar een los klein huisje bij en een enorm stuk land. Daar dan elke zomer een klein festival organiseren etc, hehe. Ja, dat lijkt mij wel wat!

 • Gwen

  December 12, 2015 at 3:54 pm

  Mijn droomhuis is een vrijstaand huis, zodat ik niet zoveel last heb van buren. Ik heb nu een nieuwe buurman en al 3 dagen slecht geslapen door geluidsoverlast. :S Verder heb ik niet zoveel wensen, als het maar lekker rustig is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post