Funko POP! Anna

Eind november schreef ik al een review over de Elsa, Marshmallow en Olaf Funko POP! figures die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Anna, het zusje van Elsa, heb ik al wat langer in mijn bezit, maar nog nooit had ik een review van deze POP! figure online gezet. Dus bij deze!

IMG_7051_2

Ik heb een speciaal plekje in mijn hart voor alle leuke personages uit de populaire Disneyfilm Frozen, maar toch is Anna stiekem één van mijn favorieten.

IMG_7060_2

IMG_7061_2

Alle doosjes waar mijn Funko POP! Figures in gezeten hebben, bewaar ik. Want zeg nou zelf; deze zijn toch veel te leuk om weg te doen? Je ziet duidelijk dat Anna bij de Frozen set hoort en het doosje heeft ook de perfecte, lichte kleuren die goed bij de film passen.

IMG_7053_2

De Anna Funko POP! Figure lijkt erg veel op het personage uit de film. De blonde pluk in haar haar is aanwezig en de kleuren komen ook erg mooi naar voren.

IMG_7052_2

Omdat het hoofd zo groot is en het lichaam zo klein, is het best lastig op Funko POP! figures te fotograferen. Hier heb ik wat meer ingezoomd op de jurk van Anna. Ik vind het erg leuk gedaan dat ze alle details zo mooi hebben uitgewerkt!

IMG_7055_2

Je kunt hier goed zien dat het net lijkt of de vlechten apart aan het haar geplakt zijn. Dit vind ik zelf opzich niet heel storend, omdat je toch niet regelmatig naar de achterkant kijkt. Van voren zie je er namelijk helemaal niks van! Verder zit er ook wat textuur in het haar en in de cap, wat het meer realistischer maakt, anders wordt alles zo plat.

Anna is één van mijn favorieten Funko POP! Figures tot nu toe! Het enige nadeel is dat de mijne een beetje een scheef hoofd heeft, helaas. Maar als ze gewoon op ooghoogte staat, zie je er bijna niks van ;D

Heb jij al een Funko POP! Figure in je bezit?

6 Comments

 • Emmy

  December 2, 2015 at 9:45 am

  Bij mijn Merida zie je ook duidelijk dat er wat aangeplakt is. Maar dat vind ik niet zo erg, eigenlijk.

 • Charelle

  December 2, 2015 at 10:03 am

  Ah wat leuk die foto’s in de nepsneeuw! Hele leuke Funko POP did inderdaad, vind die van Disney stiekem ook altijd wel de leukste! ^^

 • Ellis

  December 2, 2015 at 10:43 am

  <3 <3 <3 Ik wil ook een Funko pop!

 • tamara

  December 2, 2015 at 11:12 pm

  Ik heb zelf Anna en Elsa maar wil er nog meer hebben. vind ze erg mooi.

 • robin

  December 6, 2015 at 12:02 am

  ze is zo cute!! ik wil een vegeta funko pop 🙁

 • Dennis

  December 6, 2015 at 8:11 am

  Helaas niet. Ze hebben bij Large wel hele toffe van Star Wars. Die wil ik toch eigenlijk allemaal wel hebben haha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post