1000 Vragen aan Jezelf #19

Misschien vroeg je je altijd al wel af of ik een goede verhalenverteller ben? In welke kleren ik me het lekkerst voel? En of ik een goede verhalenverteller ben? Je leest het allemaal in 1000 Vragen aan Jezelf #19! Een dagje later dan gepland helaas ^^”

De vragen van deze week zijn;

IMG_6724_2

253. Ben je een goede verhalenverteller?
Hmm, ik weet het niet. Meestal spring ik echt van de hak op de tak xD Want dan herinner ik me ineens weer iets en dan moet dat er weer even snel tussendoor.

254. Wie gun je het allerbeste?
Iedereen die heel hard voor zijn of haar dromen werkt ^^

255. Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Hmm, ik heb er een beetje spijt van dat ik niet naar de Julie Kagawa signeersessie geweest ben. Ik heb zoveel leuke foto’s voorbij zien komen en Julie lijkt me zo’n aardig mens! Helaas was ik die dag echt heel moe en er stond een druk weekend in het vooruitzicht, dus ja, dat.

256. Kun je goed je zinnen verzetten?
Het liefst als ik ergens echt helemaal in zit, dan wil ik door en door gaan, zodat ik niet vergeet wat ik nou precies wilde doen. Snap je me nog :’D? Maar aan de andere kant, raak ik ook wel heel snel afgeleid. Dus dat is wel minder.

257. In welke kleren voel je je het lekkerst?
Nerdy T-shirt, comfy vest en een skinny jeans πŸ˜€ Als ik ziek ben voel ik me ook gewoon helemaal prima in m’n pyjama~

258. Waarvan had je nooit gedacht dat het jou zou overkomen?
Een blog beginnen! Het is zo leuk om contact te hebben met volgers en bedrijven. En als ik dan kijk naar al die volgers, voelt dat toch wel heel speciaal :3

259. Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Ik denk het niet. Wel zou ik eens een keer willen ruilen :’D Of even switchen van geslacht waar en wanneer ik daar zin in heb.

260. Van wie word je weleens moe?
Dennis, als ‘ie vervelend is. Nee hoor, grapje :’D Ik zeg dan wel eens voor de grap; ‘Ohh, ik word zΓ³ moe van jou he’

261. Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Gesprekken over boeken, games en bloggen!

262. Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Ik wil het niet altijd toegeven dat ik fout zit, maar meestal wel.

263. Wat wil je nooit meer doen?
In de Python gaan in de Efteling :c

264. Wat is je standaard gemoedstoestand?
Ik heb keelpijn en ben een beetje moe, maar verder gaat het wel goed hoor! Ik ben wel weer regelmatig moe de laatste tijd, dus ik wil m’n ritme weer wat aan gaan passen. Op tijd naar bed, op tijd eruit, iedere dag even naar buiten, etc. Hopelijk helpt het!

265. Is alles waar wat je zegt?
Nee hoor, ik kan ook wel eens liegen ;D

266. Wat betekent muziek voor je?
Heel veel! Ik vind het geweldig om naar muziek te luisteren wanneer ik me blij voel, verdrietig voel en eigenlijk kan muziek me altijd wel beter laten voelen ;3

Wat betekent muziek voor jou?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post