Lekker bankhangen met Disney+

De afgelopen tijd was best wel een zware en stressvolle periode voor mij. Ik had last van mijn linkeronderbuik en voelde me hierdoor erg onzeker. Tegelijkertijd waren Dennis en ik ook bezig met alles regelen qua papierwerk e.d. voor het nieuwe huis wat we samen gekocht hebben. Nu dit helemaal rond is en er een last van onze schouders is gevallen, kunnen we uitkijken naar 2 december, want dan krijgen we de sleutel! Tussen dit alles door, kreeg ik te horen dat ik geopereerd moet worden. Die operatie zal aanstaande dinsdag, 24 september plaatsvinden.

Nergens zin in

In deze periode, had (en heb ik nog steeds), nergens zin in. Ik kom thuis van mijn werk en plof meteen op de bank. Op de dagen dat ik vrij ben, doe ik wat schoonmaakwerk in huis en plof ik vervolgens op de bank om een boek te lezen of neem ik plaats achter mijn pc om vervolgens vele Youtube filmpjes te gaan kijken. Voorheen speelde ik dagelijks games en deed ik actief mee met het spelen van bordspellen en/of Dungeons & Dragons. Nu laat ik het allemaal maar een beetje over me heenkomen. Ik probeer niet te veel aandacht te besteden aan de periode die komen gaat, maar toch blijft het stiekem wel door mijn hoofd spoken.

Disney+

Maar gelukkig was daar ineens Disney+! De streamingdienst zou officieel pas op 12 november in Nederland te bekijken zijn, maar wij als klein landje mogen Disney+ al gratis uittesten! Als een bloedzuiger zit ik op het account van mijn ouders (die meteen een jaarabonnement hadden afgesloten) en ben ik langer bezig met het uitzoeken van een film, dan er daadwerkelijk naar eentje te kijken. Toen ik afgelopen week een hele lijst had ontdekt met films die niet op de homepagina stonden, was ik nóg langer bezig – heerlijk!

Er staan nu al onwijs veel films en series op van de Walt Disney Company, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar op 12 november worden er nóg meer films toegevoegd – yes! Afgelopen week heb ik onder andere genoten van de Pixar Shorts (Partysaurus Rex is geweldig – ga het kijken), Sleeping Beauty (zo lang geleden!) en Wreck it Ralph (die ik overigens nog nooit had gezien).

Vanuit de bioscoop rechtstreeks naar Disney+

Als het goed is, komen alle films die onder The Walt Disney Company vallen, rechtstreeks vanuit de bioscoop exclusief naar Disney+. Zo hoeven we niet lang te wachten totdat de nieuwste films op DVD en Blu-Ray verschijnen. Ideaal als je het mij vraagt – ik ben namelijk van plan om mijn Pathé Pas binnenkort op te zeggen omdat we, als we verhuist zijn, geen Pathé bioscoop meer om te hoek hebben zitten. Wat wel jammer is want oh, die Relax Seats bij Pathé Breda zijn goddelijk!

Het bankhangen kan in ieder geval nu nog wel even doorgaan, en ik zie het ook niet meteen als iets slechts. Disney is, en zal altijd een groot onderdeel van mijn leven blijven, en ik kan niet wachten om al die oudere Disney films weer opnieuw te gaan kijken. Vooral straks tijdens mijn herstelperiode hoef ik me niet te vervelen!

Heb jij ook al gebruik gemaakt van de nieuwe streamingdienst Disney+?

1 Comments

  • Nikita

    September 20, 2019 at 10:24 pm

    Ik woon in België dus volgens mij kun ik Disney+ niet gratis te pakken krijgen. Ik heb het ook niet perse nodig, omdat ik al Netflix heb en daar al genoeg series op te kijken heb. Ik ben ook geen diehard Disney-fan die perse nog een extra abonnement nodig heeft voor enkel die films. Maar ik snap wel dat het voor jou ideaal is. Sterkte binnenkort met de operatie!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post