Ik wil het anders doen dit keer…

Anders dan vertrouwd. Oké, ik luister letterlijk nóóit naar Nederlandstalige muziek, maar de titel van deze blogpost is toch echt geïnspireerd op het liedje “Opnieuw” van Teske. Voornamelijk die ene regel zette me aan het denken. En dan met name hoe ik “opnieuw” moet beginnen met mijn blog…

Want jongens, ik wil het bloggen weer op gaan pakken! Mijn laatste blogpost is uit het jaar nul en daar moet verandering in komen (voor de exacte datum, kun je hier terecht, ik schaam me teveel als ik het hier voluit moet schrijven). Het zit wel heel erg te kriebelen om als eerste gewoon een nieuw WordPress thema aan te schaffen. Ik heb namelijk zelf geen idee hoe ik zo’n thema zelf moet maken en er bestaan hele mooie WordPress thema’s die speciaal ontworpen zijn voor blogs, dus waarom gooi ik er niet (opnieuw) wat geld naartoe? Correct me if I’m wrong maar ik heb een beetje het gevoel alsof mijn huidige thema een beetje outdated is. Of misschien zit ik er gewoon een beetje mee dat iedere huis, tuin en keuken blog er een beetje hetzelfde uit ziet – inclusief die van mijzelf. Ik kan er namelijk echt van genieten als ik een blog tegenkom waar ik veel mooie foto’s op zie en waar ik lekker doorheen kan scrollen totdat ik iets zie waar mijn aandacht echt naartoe getrokken wordt. Of waar je van alles op ziet bewegen – love it (als het maar niet teveel is!). Of zelf interactief op pijltjes en dingetjes kunt klikken zodat je zelf kunt bepalen wat je precies te zien krijgt (dan krijg ik automatisch Dee Dee flashbacks en denk ik “ooohh, what does this button do?!”). Deze blogs blijven ook echt door mijn hoofd spoken, omdat ik er steeds opnieuw naartoe wil gaan om even te genieten hoe mooi het er uit ziet.

Laat ik nu eens een blog als voorbeeld nemen. Ga eens naar OhMyBookBlog toe, de blog van Lisanne. Heb je op dat linkje geklikt? Goed zo! Als je maar even door de homepage heen scrolt, zie je meteen waar Lisanne’s interesses liggen; planten, boeken en muziek. Het ziet er redelijk druk uit, maar wel gezellig druk. Dus Lisanne – ga zo door! Ik vind je blog echt heel tof ♥

Het thema waar ik op het moment zelf op zit te azen, is het volgende;


Het heeft eigenlijk alles waar ik naar op zoek ben – beweging, interactie, opvallende Instagram foto’s en grote, duidelijke blogposts waardoor je, als je door de homepagina heen scrolt, in één oogopslag kunt zien welke blogposts je wel of juist niet wil lezen.

Maar hey, ik ben niet degene die mijn blogposts moet lezen – dat ben jij! Graag hoor ik jouw mening over dit thema. Vindt je het Chris Pratt-achtig mooi? Of juist zo gruwelijk lelijk dat je het thema het liefst ergens onder een steen wil begraven? Of misschien zit jouw mening er juist wel ergens tussenin – dat kan natuurlijk ook altijd! Laat het hieronder in de comments maar achter – dat waardeer ik echt enorm ♥

Hoe zit dat bij jou? Krijg jij ook altijd extra veel zin om iets weer op te pakken na een grote verandering?

5 Comments

 • Martine

  March 8, 2019 at 10:33 am

  Is Chris Evans-achtig mooi ook goed?
  Leuk dat thema! Zou ook zeker bij je passen!

  1. Lieke

   March 8, 2019 at 1:09 pm

   Hahaha, dat is zeker ook goed <3

 • Céline

  March 8, 2019 at 5:16 pm

  Je moet een thema kiezen waar je je er zelf het beste bij voelt. Maar je voorgestelde thema kan wel erg leuk worden denk ik!

 • Lilian

  March 8, 2019 at 5:55 pm

  Jaaaaa Lieke!!!! Ik vind het thema heel tof, weer eens wat anders. En yes, je gaat weer bloggen ❤️

 • zwartraafje

  March 11, 2019 at 10:00 pm

  Ik vind het vooral heel fijn dat je opnieuw vaker wil gaan bloggen. Als een nieuwe lay-out als verse start je daar bij kan helpen mag je dat zeker doen. Maar welke dat uiteindelijk wordt hoort natuurlijk vooral bepaald te worden door waar jij je het beste bij voelt. Ik ben alvast benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post