Ik ga het anders doen – nieuw blog schema!

Na lang twijfelen wat ik nou precies met mijn blog wilde, ben ik er uit! Vandaag wil ik jullie daarom even informeren wat er precies gaat veranderen.

Allereerst wil ik vaste dagen hebben waarop ik een blogpost online zet. In het begin van het jaar vertelde ik nog dat ik (heel ambitieus), iedere dag een blogpost online wilde zetten. Dat heeft voor mij helaas niet gewerkt – het was too much. Naast mijn blog, schrijf ik ook nog voor 365Gaming en werk ik daarnaast nog parttime in een winkel. Daarnaast, wil ik ook nog graag een cursus gaan volgen of zelf iets ondernemen. Wat precies – dat weet ik nog niet.

Het onderstaande schema, leek me wel heel redelijk – om de dag een blogpost! Daaronder staat ook nog een korte uitleg ;3

Blog schema:

Maandag: Random blogpost
Dinsdag:
Woensdag: Random blogpost
Donderdag:
Vrijdag: Video of random blogpost
Zaterdag:
Zondag: Persoonlijke blogpost

Een random blogpost kan werkelijk van alles zijn. Maar wat je hier het meest voorbij gaat zien komen zijn toch wel recensies van boeken, games en films. Verder kan er ook een verslag van een evenement, cosplay of do it yourself post online verschijnen.

Collective/Book Hauls wil ik waarschijnlijk tegenwoordig in video-vorm doen. Ik wil dan ook graag aanhouden dat, als er een video online komt, deze op de vrijdag verschijnt. Vergeet je dan vooral ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal! Natuurlijk kunnen jullie ook nog steeds unboxing video’s verwachten!

Persoonlijke blogposts kunnen over iets gaan wat ik heb meegemaakt (random gebeurtenis), tag of vragenlijst (denk hierbij bijvoorbeeld aan de 1000 vragen aan jezelf reeks).

Ik ga verder niks beloven, maar ik hoop echt dat het bovenstaande schema voor mij gaat werken! Bloggen is iets wat ik super leuk vind om te doen, en vaak weet ik niet waarom ik er de tijd niet even voor neem. Natuurlijk is het niet alleen het schrijven wat tijd kost, ook maak ik 9/10 keer foto’s voor bij m’n blogposts – en daar kruipt ook heel erg veel tijd in!

Heb jij een bepaald blog schema voor jezelf?

Bron foto’s: 1

2 Comments

 • Eva

  October 12, 2016 at 10:04 am

  Ik heb zelf expres gekozen om geen schema te hanteren voor mijn blog 🙂 Ik kan me voorstellen dat het voor jou fijn werkt omdat je dan regelmaat en overzicht hebt, maar zelf werd ik er nerveus van. Als ik dan op de dag dat ik had gezegd te gaan bloggen ineens niet meer kon, dan werd ik daar helemaal naar van want het schema was dan door de war haha! Maar wie weet werkt het voor jou juist super fijn 🙂 Maar 1 manier om daar achter te komen 😉

  1. Lieke

   October 13, 2016 at 5:50 pm

   Kan ik wel begrijpen ja! Ik ga ook zeker kijken of dit voor mij gaat werken, omdat ik gewoon met meer regelmaat wil gaan bloggen 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post