VIDEO: Book Haul juli en augustus

Deze video is wat later online gekomen dan ik had gepland (oepsie), maar alsnog wilde ik mijn juli en augustus book haul met jullie delen!

In deze video laat ik dus zien welke boeken ik zowel gekocht als gekregen heb ik de maanden juli en augustus! Het is m’n allereerste book haul, dus ik moet er nog een beetje aan wennen wat ik nu eigelijk precies over een boek moet vertellen zonder dat het echt veel te lang wordt. Het zijn er een hoop dus pak gerust een kopje thee of koffie erbij en enjoy~

Welk boek moet ik volgens jou zo snel mogelijk gaan lezen?

2 Comments

  • Kirsty

    October 14, 2016 at 12:54 pm

    Leuk om te zien welke boeken je de afgelopen tijd hebt gescoord! Harry Potter and the Cursed Child heb ik ook gelezen, maar ik vond hem niet heel indrukwekkend. Wel leest deze vorm heel snel weg inderdaad, vond het ook wel leuk om te lezen verder, alleen vond ik het niet zo geloofwaardig zeg maar.

  • zwartraafje

    October 17, 2016 at 8:29 pm

    Hebben jullie nog ruimte voor een extra boekenkast? Als er op dit tempo nieuwe boeken bijkomen ga je nog serieus moeten beginnen puzzelen om alles te kunnen opbergen. πŸ™‚ Die versie van The Jungle book ziet er echt bijzonder uit. Ik zag daarstraks het boek van Sarah J.Maas in de bibliotheek staan maar vermits ik het eerste nog niet gelezen heb liet ik het maar mooi staan. Er staan immers nog iets meer als 120 ongelezen boeken op me te wachten dus ik kom nog wel even toe. πŸ˜‰

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post