De Graces – Laure Eve

Zoals iedereen in het dorp, is River Page geobsedeerd door de Graces. Ze voelt zich aangetrokken tot het ongrijpbare, knappe drietal, en ze gelooft het gerucht dat ze magie kunnen gebruiken maar al te graag. Maar zijn ze echt wie ze lijken? En zijn ze misschien wel gevaarlijker dan ze zich voordoen?

de_graces_laure_eve_02_make_it_personal

River verhuist naar een nieuwe stad waar zij in contact komt met de meest mysterieuze mensen van de stad – de Graces. Mensen vermoeden dat de Graces heksen zijn, en ze zijn dan ook met niemand bevriend omdat mensen hun een beetje op afstand houden. River echter, raakt bevriend met Summer, de jongste van het stel en langzamerhand komt ze meer te weten over de familie.

River kan haar ogen niet afhouden van Summer’s broer Fenrin, zoals vele andere meisjes dat ook niet kunnen. Beetje bij beetje komt ze steeds meer te weten over de geheimen van de familie. Zijn de Graces echt zo gevaarlijk als dat iedereen denkt?

de_graces_laure_eve_03_make_it_personal

Zoals jullie misschien al wel weten, mocht ik een escape room doen samen met Laure Eve. Daarvoor had ik twee dagen de tijd om De Graces uit te lezen – en dat is me gelukt! Het verhaal was erg mysterieus en daardoor wilde ik ook heel graag weten hoe het steeds maar verder zou gaan. Om heel eerlijk te zijn, had ik er net iets anders van verwacht, maar dat neemt niet weg dat ik het verhaal alsnog heel erg tof vond!

Laure Eve’s schrijfstijl was heel fijn – het las super lekker weg en ik kon mijn aandacht er goed bijhouden. De hoofdstukken waren kort, wat ik persoonlijk altijd een stuk prettiger vind lezen dan van die ellenlange hoofdstukken (vraag me niet waarom, maar het is nou eenmaal zo). Na ieder hoofdstuk wilde je ook gewoon weten hoe het verder zou gaan met River en was ik heel benieuwd wat voor geheim de Graces met zich meedroegen.

de_graces_laure_eve_04_make_it_personal

River vond ik een erg fijn hoofdpersonage, ik kon me wel goed in haar inleven. Toch was Summer mijn favoriet denk ik – ze deed gewoon waar ze zin in had en ze heeft ook nog eens een keer een awesome kledingstijl – yay for band shirts! ;D Toen ik Laure Eve mocht ontmoeten, vond ik haar ook echt een Summer type dus dat vond ik ook wel een leuk extraatje.

De Graces is mysterieus en perfect leesvoer voor tijdens Halloween!

Waar het verhaal naartoe werkte, was voor mij vrij onbekend. Ik las gewoon maar door en toen het einde naderde, kwam opeens deze plottwist uit het niets tevoorschijn die ik zelf eigenlijk helemaal niet zag aankomen! Er werd ook nog wat dieper op ingegaan en toen had ik echt zoiets van ‘oohhh, aahaaa!’ – en zulke momenten zijn fijn om te hebben tijdens het lezen van een boek, haha!

de_graces_laure_eve_05_make_it_personal

Graag wil ik De Gouden Zebra en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum nogmaals bedanken voor dit recensie exemplaar!

Titel: De Graces | Originele titel: The Graces | Auteur: Laure Eve | Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum | Genre: Fantasy, Paranormal, Young-Adult | Pagina’s: 270 | ISBN: 9789000348114 | Waardering:★★★★☆

Koop bij bol.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post