Ice Age 4: Continental Drift

Continental Drift is alweer een vierde deel uit de populaire Ice Age reeks. Wordt het nu nog niet afgezaagd? Mijn antwoord op die vraag is dan ook: Nee, dat wordt het niet! Ook deze film bevat weer de bekende Ice Age humor. Ook komen er een hoop nieuwe personages in voor, die stuk voor stuk een eigen persoonlijkheid hebben.

iceage01

Bron Foto:aceshowbiz.com

Doordat de eekhoorn Scrat, zijn geliefde eikel in de grond plant, veroorzaakt hij een aardverschuiving. Hierdoor worden alle continenten uit elkaar geschoven. Iedereen leidt eronder, dus ook Manny, Sid en Diego. Zij worden gescheiden van de rest van de kudde. Manny wordt gescheiden van zijn vrouw, Ellie, en zijn dochter, Peaches. Sid heeft eindelijk zijn familie weer teruggevonden, maar zij dumpen Sid’s oma, Granny, bij hem en gaan er dan weer snel vandoor. Dus ook Granny houdt hen gezelschap. Met z’n vieren zitten ze op een kleine ijsschots en varen ze de hele oceaan over. Op een gegeven moment komen ze een stel piraten tegen. Ze worden dan ook door hen gevangen genomen. Vinden ze een manier om aan kapitein Gutt te ontsnappen?

Ondertussen volg je ook het verhaal van Ellie en Peaches. Peaches is nu opgegroeid en zit nu in haar tienerjaren. Ze vergeet wie haar echte vrienden zijn en valt op de verkeerde jongens.
iceage02
Bron Foto:aceshowbiz.com

Naar mijn mening is dit wel één van de leukste Ice Age films tot nu toe. Vooral Sid’s oma, Granny, is zo grappig! Van mij hoeven ze dan ook nog lang niet te stoppen met de Ice Age reeks.

Verder is de film zo mooi gemaakt! Het is zo gedetailleerd dat je echt ieder haartje ziet van elk dier. Ook vind ik het heel leuk dat ze een hoop nieuwe personages hebben toegevoegd. In de voorgaande delen zag je bijna alleen maar Manny, Sid en Diego.
IF
Bron Foto:aceshowbiz.com

Het verhaal is dan natuurlijk weer een beetje afgezaagd. Familie en vrienden worden van elkaar gescheiden en daarvoor maken ze een hele reis mee en moeten ze obstakels overwinnen, om zo hun familie en vrienden terug te vinden. Ook de relaties onderling zijn allemaal een beetje van hetzelfde, zoals je kunt verwachten van een kinderfilm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post