Het Godinnenoffer – Aimeé Carter

HetGodinnenofferBanner

Sommige keuzes zijn onmogelijk te maken…

Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse Calliope ontvoerd en negen maanden gevangen gehouden. Calliope heeft het op haar ongeboren kind voorzien – en Kate staat machteloos…

Leven of liefde
Henry of hun kind
Kate moet kiezen…

IMG_3982_2

Kate is helemaal gelukkig nu ze getrouwd is met Henry en koningin van de Onderwereld is. Maar dat geluk duurt niet lang. Kate wordt namelijk gevangen genomen door Calliope en komt erachter dat ze zwanger is. In de tijd dat ze gevangen wordt gehouden, bevalt ze dan ook van een zoontje. Ze heeft geen contact meer met alle anderen goden van de Onderwereld, dus er is dan ook niemand die dit weet. Zelfs Henry niet. Calliope neemt Kate’s zoontje mee en doet net of dat het haar kind is. Kate wil er alles aan doen om haar zoontje te redden en vraagt hulp bij de enige echt, jawel, Kronos.

Kronos heeft wel wat dingen in gedachten, waar Kate het absoluut niet mee eens is. Maar wat kan ze ertegen doen? Ze doet er alles aan om haar zoontje te redden uit de klauwen van Calliope. Kronos wil maar één ding; hij wil Kate als zijn vrouw.

Kate is machteloos tegenover Kronos – of toch niet?

IMG_3977_2

Dit boek had ik eind oktober alweer uitgelezen, maar het kwam er steeds maar niet van om er een recensie over te schrijven. Vooral dankzij de Hunger Games week hier op mijn blog, schoot het er een beetje bij in. Maar hier is ‘ie dan eindelijk! Het Godinnenoffer is het laatste deel in The Goddess Test trilogy geschreven door Aimeé Carter.

Waar De Godinnenwraak eindige – met die enorme cliffhanger! – pakt Het Godinnenoffer het verhaal weer keurig netjes op. Alleen zijn we wel negen maanden verder, maar who cares? Je merkt ook tijdens het lezen van deze serie, dat de personages zich helemaal ontwikkelen. Vooral Kate; zij veranderd van een meisje dat voor haar moeder zorgt, zélf in een moeder dat niets liever wilt dan dat haar kindje veilig is. Hoe Aimeé Carter de liefde tussen Kate en haar zoontje omschrijft is echt super goed gedaan!

IMG_3981_2

Ook in dit deel ergerde ik me wel aan sommige beslissingen die Kate nam. Maar goed, dit is gewoon haar karakter en daar zal ik mee moeten leren leven. Nog steeds vertrouwd ze teveel op de mensen om haar heen, en of ze hiermee nou de juiste keuzes maakt… Verder vind ik wel dat ze uitgegroeid is naar een sterk personage.

Verder weet ik niet goed wat ik over dit boek moet vertellen. Ik vind Het Godinnenoffer gewoon een goede afsluiting van deze trilogie! Het is niet de beste trilogie in de wereld, maar hij is zeker heel vermakelijk! Ik beloon Het Godinnenoffer dan ook met 4 sterren, omdat dit boek gewoon lekker wegleest en vermakelijk is.

IMG_3976_2

Graag wil ik Harlequin nogmaals bedanken voor dit recensie exemplaar!

Titel: Het Godinnenoffer | Serie: The Goddess Test #3 | Auteur: Aimée Carter | Uitgeverij: Harlequin Young Adult | Genre: Young-Adult, Fiction, Romance, Fantasy, Mythology | Pagina’s: 319 | ISBN: 9789034787620 | Waardering:★★★★&#9734

Koop bij bol.com

*Sorry dat het een beetje stil is geweest op mijn blog na de Hunger Games week. Ik ga nu weer mijn best doen om iedere dag een blogpost online te zetten!*

4 Comments

 • Anneke

  November 26, 2014 at 3:38 pm

  Ik moet ook nog een recensie schrijven over dit boek bedenk ik me nu. 😮 Ik vond het laatste deel een beetje tegenvallen helaas.

 • DQ

  November 26, 2014 at 5:38 pm

  Fijne review! Ik kende deze trilogie nog niet. X

 • Kirsty

  November 26, 2014 at 6:27 pm

  Dit lijkt me wel een heel leuk boek eigenlijk, misschien moet ik de trilogie eens gaan lezen! 🙂

 • Charissa

  November 26, 2014 at 7:32 pm

  Oeh deze heb ik een keer in de winkel zien liggen inderdaad, lijkt me leuk om een keertje te lezen.. X

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post