De Godinnenwraak – Aimée Carter

DeGodinnenwraakBanner

Wat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is?

Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen. Helaas is het leven samen met Henry in zijn paleis niet helemaal wat ze ervan had verwacht. Hij heeft haar zelfs nog niet één keer gekust sinds ze terug is uit de bovenwereld! Houdt hij eigenlijk wel van haar?

IMG_3972_2

Kate is getrouwd met Henry, maar of ze nou echt gelukkig is? Nee, niet echt. Vanaf het moment dat Kate terug is in de Onderwereld, heeft Henry nog geen aandacht aan haar besteedt. Ze vraagt zich af of hij eigenlijk nog wel van haar houdt, want zij houdt wel zielsveel van hem. Denkt hij misschien dat ze verliefd is op James sinds dat ze samen een half jaar in de bovenwereld hebben doorgebracht? Want dat zou absurd zijn!

Dan wordt Henry ontvoerd (dankzij Calliope), door Kronos, de koning van de Titanen. Kronos is het enige wezen dat machtig genoeg is om Henry – a.k.a. Hades – te vermoorden. Wanneer Kate erachter komt dat ze de Taratarus nodig heeft om Henry te redden, gaat ze er zo snel mogelijk naar op zoek. Na een tijdje beseft ze dat deze taak onmogelijk te voltooien is in haar eentje en ze weet dat ze hulp nodig heeft. Terwijl alle andere goden zich klaarmaken voor een strijd die het einde van alles kan betekenen, krijgt Kate hulp van de enige echte Persephone. Henry’s grote liefde.

Zal Kate het voor elkaar krijgen om Henry te redden uit de klauwen van Kronos?

IMG_3968_2

De Godinnenwraak is deel twee in de trilogie genaamd The Goddess Test. Toen ik dit boek kocht dacht ik dat het deel één was *facepalm* Na een tijdje kreeg ik Het Godinnenoffer toegestuurd door Harlequin, maar ik had dus nog steeds deel één niet. Harlequin was zo lief geweest om mij ook deel één toe te sturen zodat ik kon beginnen in deze trilogie! Tot nu toe, vind ik dit echt een top serie! Ik heb erg genoten van De Godinnentest maar ook van De Godinnenwraak.

Al moet ik wel zeggen dat ik De Godinnentest een stuk sneller uit had dan De Godinnenwraak. Ik vond het begin van De Godinnentest een stuk interessanter denk ik. De tweede helft van De Godinnenwraak heb ik dan ook in één zitting uitgelezen – ik kon het boek niet meer wegleggen. Ik wilde gewoon weten hoe het verder ging en het werd steeds spannender en spannender. Ik kan dan ook niet wachten om in Het Godinnenoffer te beginnen! Maar voordat ik daar in ga beginnen, zijn er twee boeken tussengekomen die ik een soort van “moet” lezen van mezelf. Maar dat is voor nu even niet belangrijk.

IMG_3969_2

Net als bij De Godinnentest vond ik de tekst op de achterkant ook teveel. Maar goed, dat terzijde. THAT ENDING THOUGH ._. Wat een enorme cliffhanger! Ik ben erg benieuwd hoe deze serie af gaat lopen. Ik hoop dat het allemaal goed komt, maar het zou ook wel een grote verassing zijn als het verhaal ineens een compleet andere wending zou nemen.

Het hele Goden gedoe vond ik wel beter uitgewerkt in dit deel trouwens. Ik kan nu beter onthouden wie wie is enzovoort. De gevoelens van de personages vind ik ook erg sterk. Al kan ik Kate wel een klap verkopen omdat ze zo als een hondje achter Henry aanhuppelt. Af en toe ergerde ik me daar wel aan. Persoonlijk zou ik er echt niet tegen kunnen als mijn vriend zo bitchy tegen me zou doen, haha. Misschien heeft Kate wel heel erg veel geduld met dit soort dingen.

IMG_3966_2

Titel: De Godinnenwraak | Serie: The Goddess Test #2 | Auteur: Aimée Carter | Uitgeverij: Harlequin Young Adult | Genre: Young-Adult, Fiction, Romance, Fantasy, Mythology | Pagina’s: 318 | ISBN: 9789034755902 | Waardering:★★★★&#9734

Koop ‘De Godinnenwraak’ bij Bol.com!

5 Comments

 • Ellis

  October 7, 2014 at 10:47 am

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt xD

  1. Lieke

   October 7, 2014 at 4:20 pm

   Dankjeee :’D

 • DQ

  October 7, 2014 at 8:59 pm

  Dit klinkt als een boek voor mij! Ga ‘m zeker even opzoeken op Goodreads. Mooie foto’s heb je ook gemaakt! X

 • Nathalie

  October 8, 2014 at 5:19 pm

  klinkt als een leuk boek… ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden

 • Vanessa

  October 13, 2014 at 4:16 pm

  Toffe foto’s (van een tof boek)!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post