TTT: Top 10 Auteurs waar ik de meeste boeken van heb

Top10MeesteBoekenAuteurs

En het is alweer Top Ten Thursday tijd! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Auteurs waar ik de meeste boeken van heb!

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Vandaag is het tijd om Auteurs waar ik de meeste boeken van heb, op een rijtje te zetten. Het is weer een week of twee geleden dat ik meegedaan heb aan de TTT, maar deze vond ik wel heel leuk, dus hier komen mijn top 10 Auteurs waar ik de meeste boeken van heb!

1. Cate Tiernan – 18
De gehele Wicca serie telt 15 boeken en daarnaast heb ik de nog serie van 4 boeken genaamd Balefire.

2. Stephenie Meyer – 13
Ik moet zeggen dat ik wel een aantal dubbele boeken van Stephenie Meyer in de kast heb staan hoor, haha! Zo heb ik de Twilight saga in het Nederlands (nja, de eerste drie boeken) รฉn in het Engels (met Breaking Dawn 2 keer)! Maar ook heb ik The Host (die ik nog steeds moet lezen) en wat andere boeken die bij de Twilight Saga horen.

3. Cassandra Clare – 11
Van Cassandra Clare heb ik The Infernal Devices trilogie als boek, maar ook als manga serie, dus dat zijn er al 6. Daarnaast heb ik van The Mortal Instruments delen 1 t/m 4. En als laatste heb ik The Iron Trial nog!

4. J.K. Rowling / Julie Kagawa – 9
Een gedeelde vierde plaatst voor J.K. Rowling en Julie Kagawa! We hebben wel meer Harry Potter boeken in huis staan, maar ik tel nu alleen even degene die echt van mij zijn. En ja, mijn verzameling van Julie Kagawa boeken begint ook aardig op te lopen!

5. Sara Shepard – 8
De gehele Pretty Little Liars serie! Meer hoef ik niet te zeggen ^^

6. L.J Smith / P.C. & Kristen Cast – 7
Van beide auteurs heb ik 7 boeken. En ook al heb ik ze allemaal nog niet gelezen (ehem), heb ik ze toch een mooi plekje in de kast gegeven – ze staan allemaal gezellig bij elkaar!

7. Alyson Noel – 6
Ik heb de gehele Immortal serie in de kast staan – waar ik nog steeds niet aan begonnen ben…

8. Rick Riordan – 5
Percy Jackson boxset! Hell yeah~ (Die ik binnenkort ook echt een keer moet gaan lezen ^^”)

9. John Green / James Dashner / Kelley Armstrong / Maggie Stiefvater / Tahereh Mafi / Lauren Oliver / etc. – 4
Alle auteurs van wie ik 4 boeken heb, yay!

10. Kiera Cass / Suzanne Collins / Salla Simukka / Joelle Charbonneau / Veronica Roth / etc. etc. etc – 3
Teveel auteurs waarvan ik 3 boeken in de kast heb staan! Dat krijg je met al die trilogieรซn…

En dan heb ik alleen maar naar mijn boeken gekeken – hier zitten de manga series namelijk niet bij. Anders zou de lijst bijna alleen uit manga serie bestaan denk ik ^^”

Van welke auteur heb jij de meeste boeken in de kast staan?

9 Comments

 • Nicetobeout

  November 20, 2014 at 5:22 pm

  De schrijvers die jij noemt daar heb ik niets van, bij mij in de kast staan de meeste boeken van Tess Gerritsen. Die schrijft thrillers.

 • Jessica

  November 20, 2014 at 7:37 pm

  Gelukkig, ik ben niet de enige die hele series heeft en ze nog moet lezen haha.

 • Claudia

  November 20, 2014 at 10:42 pm

  Ik wil de hele PLL serie ook nog lezen!

 • Lisa

  November 21, 2014 at 10:14 am

  Maggie Stiefvater en Stephenie Meyer <3 Ik heb enorm veel boeken van Jennifer L. Armentrout/J. Lynn, ik denk iets van 14/15 stuks? Verder heb ik iets van 8 boeken van J.M. Darhower. Verder durf ik het zo niet uit mijn hoofd te zeggen, haha.

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  November 21, 2014 at 10:27 am

  Rick Riordan heeft de meeste boeken in mijn kast, namelijk 13 en dat worden er hopelijk binnenkort een stuk meer ๐Ÿ™‚

 • Zwartraafje

  November 21, 2014 at 6:23 pm

  Toen ik die vraag een aantal maanden terug wilde beantwoorden dacht ik meteen aan Charlaine Harris, maar blijkbaar is het de Stephanie PLum-serie van Janet Evanovich. Hier heb ik immers 20 boeken van in huis.

 • Tilana – tilanawrites

  November 23, 2014 at 2:49 pm

  Oei, ik ken lang niet alle auteurs! Maar jee, ik heb ook zo ontzettend veel boeken haha! X

 • Fleur van Vos

  November 24, 2014 at 4:00 pm

  Grappig, je leest heel veel series die ik ook heb gelezen!

 • DQ

  November 26, 2014 at 12:58 am

  Ik wil de Percy Jackson serie ook echt nog gaan lezen, schijnt zo tof te zijn. Wat een leuke tag! X

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post