Favorite Songs (mrt ’13)

Aan het eind van iedere maand wil ik even mijn favorieten qua muziek op een rijtje zetten. Waarom? Omdat ik zelf een grote muziek-freak ben, ik luister zo’n beetje dag en nacht muziek. Ook kan ik heel afwisselbaar zijn als het om muziek gaat. Zo ga ik van pop naar metal, van instrumentaal naar rock en ga zo maar door! Zo kom ik zo’n beetje iedere maand wel achter nieuwe muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Want wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen!

Afgelopen maand heb ik redelijk veel naar wat oudere muziek zitten luisteren. Denk aan het eerste en tweede album van Avril Lavigne, één van de eerste nummers van Ashlee Simpson en Alanis Morisette. Kijk maar mee!

Avril Lavigne – Losing Grip


Avril Lavigne, ik ben al fan van haar sinds het begin, sinds ‘Complicated’. Nu, iets van 10/11 jaar later, luister ik nog steeds naar haar muziek! Haar eerste twee cd’s vind ik dan nog steeds wel het beste 🙂

Avril Lavigne – My Happy Ending


‘My Happy Ending’ is toch wel één van mijn favorieten nummers van Avril Lavigne, altijd al geweest eigenlijk. Dit nummer luister ik zo ongeveer iedere maand wel, haha.

Ashlee Simpson – La La


Vroeger was ik nooit zo’n fan van Ashlee Simpson, maar afgelopen maand zat ik een beetje op Youtube te kijken en toen zag ik dit nummer staan. Ik kende het nog wel van vroeger en stiekem vind ik het nu wel een leuk nummer!

Bring Me The Horizon – Sleepwalking


Wauw, ik dacht echt dat ik dit nooit zou zeggen maar, dit nummer van Bring Me The Horizon is zó vet! Ik kan er gewoon keer op keer naar luisteren.

Three Days Grace – The Good Life


Three Days Grace is echt een ge-wel-di-ge band! Dit nummer zat ook de hele tijd in m’n hoofd de afgelopen maand.

Alanis Morissette – You Oughta Know


Dit nummer van Alanis Morissette hoorde ik een aantal keer voorbijkomen op Radio Veronica. Ik besloot om hem op te zoeken op Youtube en het is gewoon een geweldig nummer 🙂

Seether – Fake It


Ik ken eigenlijk niet veel nummers van Seether, maar ‘Fake It’ is altijd in m’n hoofd blijven hangen. Zo’n vet nummer!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post