Favorite Songs (feb ’13)

Aan het eind van iedere maand wil ik even mijn favorieten qua muziek op een rijtje zetten. Waarom? Omdat ik zelf een grote muziek-freak ben, ik luister zo’n beetje dag en nacht muziek. Ook kan ik heel afwisselbaar zijn als het om muziek gaat. Zo ga ik van pop naar metal, van instrumentaal naar rock en ga zo maar door! Zo kom ik zo’n beetje iedere maand wel achter nieuwe muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Want wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen!

Peter Hollens – Some Nights (Fun)


Ook deze maand heb ik weer heel vaal naar Peter Hollens geluisterd, en dan vooral naar het bovenstaande nummer. Het is gewoon zo’n vrolijk nummer!

Paramore – Now


Het nieuwe nummer van Paramore is echt heel vet! Heel anders dan hun andere nummers en dat maakt het in mijn ogen juist echt heel leuk!

Alanis Morissette – Ironic


Ik hoor je denken; ‘Dit is toch al een heel oud nummer?’ Klopt! Ik hoorde hem een aantal keren op de radio afgelopen maand en ik blijf het toch maar een super gaaf nummer vinden!

Green Day – Kill The DJ


Dit nummer vond ik eerst echt stom. Maar na een aantal keer luisteren, is hij toch best wel leuk! Toch hou ik meer van het oudere spul van Green Day.

Simple Plan – Loser of the Year


Simple Plan! Echt een typisch Simple Plan nummer, hij blijft ook zo lekker in je hoofd hangen, geweldig!

AC/DC – Thunderstruck


Thunderstruck! Ik vind maar weinig liedjes leuk van AC/DC maar Thunderstruck is toch wel een uitzondering! Ik zat er echt de hele tijd mee in m’n hoofd *THUNDER! Na na na na na na na na, THUNDER!*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post