Favorite Songs (apr ’13)

Heel toevallig heb ik nu weer een featured image (het plaatje wat je ziet onder het kopje van de blogpost) van Avril Lavigne. Dat komt omdat Avril afgelopen maand een nieuwe single heeft uitgebracht! Het is de single; ‘Here’s To Never Growing Up’ en het nummer vind ik echt helemaal geweldig!

Avril Lavigne – Here’s To Never Growing Up


Jaaa, een nieuw nummer van Avril Lavigne! Ik kijk er altijd naar uit als ze met een nieuw nummer komt. En ook Here’s To Never Growing Up is weer heel leuk πŸ˜€

Paramore – Still Into You


De nieuwste single van de band Paramore! Ik word gewoon heel erg vrolijk van deze videoclip, zo leuk! En dit nummer is nu al mijn favoriete nummer van hun nieuwe album.

Paramore – Fast In My Car


Hier is helaas geen video van, maar ik hoop echt dat ze dit nummer als single uitbrengen. Ik vind het echt een geweldig nummer!

Imagine Dragons – Radioactive


OkΓ©, voor dit nummer is wel een originele video, maar toch heb ik gekozen voor deze AMV video. Hij is namelijk gemaakt door goede vriend Jacco!

Verder weet ik niet echt wat ik over dit nummer moet zeggen. Toen ik hem eerst hoorde, vond ik het refrein altijd wel heel vet, maar de rest een beetje meh. Ik ben hem opnieuw gaan opzoeken en nu vind ik toch heel het nummer wel erg goed!

Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together


Nog iedere maand luister ik naar het album ‘Red’ van Taylor Swift. Zo komt ook ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ regelmatig voorbij. Het blijft toch een leuk nummer!

Lindsey Stirling – Lord of the Rings Medley


Deze medley van Lindsey Stirling vond ik eerst altijd wat minder. Na hem een aantal keer geluisterd te hebben, is hij stiekem toch wel heel erg mooi!

Secret of Mana – Fear of the Heavens ~ Title theme

The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Hyrule Field


Tegenwoordig tijdens het lezen, luister ik eigenlijk altijd muziek. Instrumentale muziek dan wel, anders kan ik niet lezen. Dankzij de instrumentale muziek kan ik me beter concentreren tijdens het lezen, want soms hebben mijn hersenen nog wel eens de neiging om over totaal iets anders na te gaan denken. De twee bovenstaande nummers, komen uit de games ‘Secret of Mana’ en ‘The Legend of Zelda: Ocarina of Time’.

Veel luisterplezier!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post