E3 Games – All aboard the hype train!

E32015Banner

Oh. Mijn. God. Ja. Deze E3 was echt zó geweldig. Er zijn echt mega veel goede games die binnenkort, nja, als 2016 binnenkort is, uitkomen! Een aantal games sprongen er voor mij echt heel erg uit, omdat ik al eerdere delen uit deze series heb gespeeld of omdat het er gewoon zo goed uit zag. Deze ga ik even op een rijtje zetten!

Kingdom Hearts III

Omg, ik was zó blij dat ze meer gameplay toonde van Kingdom Hearts III! Dit is één van mijn favoriete game series aller tijden. Het ziet er zo mooi uit, maar het is nog maar de vraag wanneer hij uit komt. De eerste trailer van deze game werd getoond op de E3 in 2013. Ze hebben dus nog steeds geen release date gegeven alleen ‘Now in development’. Stiekem hoop ik dat de Frozen characters er in voor gaan komen, huehuehue C:

Star Ocean: Integrity and Faithlessness

Het vijfde deel alweer in de Star Ocean serie, aangekondigd voor Playstation 4! En hij moet in 2016 uitkomen, ik ben zeer benieuwd :3 The Last Hope (deel 4) heb ik op de XBOX360 gespeeld en die vond ik erg goed, ik denk dat ik er wel zo’n 80/90 uur zoet mee ben geweest want ik wilde nog extra sidequests doen en zo~

The Last Guardian

Deze game was ook al een hele poos geleden aangekondigd. Eerst voor de Playstation 3, maar nu komt hij uiteindelijk toch voor de Playstation 4! Het ziet er echt super mooi uit en ik heb het gevoel dat één van de twee personages dood gaan, geen idee waarom maar ik heb het gevoel alsof dit een zielige game wordt :’D

Final Fantasy VII: Remake

Hooooo mijn god. Het ziet er zoooo mooi uit, ook al is er nog niet veel te zien D: Deze game had ik ooit een keer voor de Playstation gekocht, maar nooit gespeeld omdat m’n memory card altijd vol was en tja, ik had geen zin om een nieuwe te kopen en geen zin om oude save files te wissen :’D Dus nu wacht ik sowieso op de remake, want hij ziet er veelbelovend uit!

Rise of the Tomb Raider

Ik ben nooit echt zo’n grote Tomb Raider fan geweest, totdat ik vorige jaar (of was het het jaar daarvoor?) de laatste nieuwe Tomb Raider speelde, en tot mijn verbazing ook nog eens uitgespeeld had omdat ik hem zo goed vond ^^ Ik ben ervan overtuigd dat Rise of the Tomb Raider ook weer heel erg goed gaat worden!

Helaas vond ik de Nintendo games erg tegenvallen deze keer, vandaar dat er ook niet echt eentje in m’n lijstje voorkomt. Misschien dat Genei Ibun Roku nog wel interessant kan zijn maar, meh, het ziet er een beetje té Japans uit. Nu zijn er al een hoop vette Nintendo games uitgekomen natuurlijk en ik kijk heel erg uit naar de nieuwe Zelda voor de Wii U!

Zijn jullie al gehyped voor de nieuwe games? Of is gamen toch niet zo jouw ding?

2 Comments

  • Elisa

    September 30, 2015 at 8:01 pm

    Kingdom hearts 3 ziet er wel leuk uit 🙂 ik zit er over te denken om een wii u te kopen ben alleen nog niet helemaal zeker. ben jij tevreden met je wii u ?

  • Star Ocean: Integrity and Faithlessness |

    August 10, 2016 at 7:35 am

    […] mijn E3 post van vorig jaar, liet ik een aantal games zien waar ik heel erg naar uit keek. Een aantal daarvan […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post